Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat! Ce se întâmplă cu fiul lui Gino Iorgulescu

Starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu este critică. Rinichii lui Mario Iorgulescu au cedat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Rinichii acestuia au cedat, iar medicii de la Spitalul Elias au decis să îl conecteze la aparate, pentru a fi ajutați în mod artificial, conform Știrile Kanal D.

Totul s-a întâmplat la câteva ore după ce medicii de la Spitalul Elias au fost nevoiți să îl bage pe dializă.

Citeste si: Mario Iorgulescu, decizia curioasă a instanței în dosarul de sechestrare! ”Fapta există dar inculpatul este achitat”

Citeste si: Familia lui Mario Iorgulescu nu s-a oferit să contribuie la cheltuielile de înmormântare! Fosta soție a lui Dany Vicol a rupt tăcerea: „Nu au trimis nicio coroană cu flori”

Citeste si: Anunț de ultimă oră despre starea lui Mario Iorgulescu, după accident: „Au apărut niște zvonuri”

Mario Iorgulescu (24 ani) provocase o tragedie pe Șoseaua Chitilei. El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias în cursul zilei de duminică, 8 septembrie. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunțat Parchetul.

Mario Iorgulescu, scandal și sechestru de persoane pentru 500 euro

Mario Iorgulescu a cerut unui prieten suma de 500 euro cu împurmut de la un prieten însă nu a mai vrut să-i returneze. În urma insistențelor lui, fiul lui Gino Iorgulescu l-a chemat pe amicul său la o adresă sub pretextul că vrea să-i dea banii înapoi. În loc de bani, Mario și-a chemat câțiva prieteni din familia Kalu care l-au scopit pe tânăr în bătaie, l-au lovit cu un corp contondent și l-au înțepat cu un cuțit. Acesta a fost ținut cu forța mai multe ore în apartament împotriva voinței sale. Bărbatul a declarat inițial că Mario a participat la agresiune, însă ulterior a nuanțat spunând că acesta doar a asistat și i-a încurajat pe bătăuși.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate