Ștefan Bănică Jr a rămas cu un milion de euro în bancă, după pandemie! Cum a reușit artistul să depășeasă cel mai greu an din carieră EXCLUSIV

Sunt probleme pentru artiștii români, chiar și pentru cei mari, după un an de pandemie. Este și cazul lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr este un foarte bun om de afaceri
Autor: Radu Constantin

In articol:

Ștefan Bănică Jr a avut un an greu în pandemie. Artistul a încheiat pe deficit anul 2020 iar datoriile au crescut ușor față de anul precedent. Asta deși artistul și-a schimbat domeniul de activitate al firmei sale care acum nu se mai ocupă doar de ”activități de interpretare artistică”.

Cum s-a menținut Ștefan Bănică în cel mai greu an al său

Ștefan Bănică Jr a avut cel mai slab an din punct de vedere al cifrei de afaceri dn 2005 până azi. ” Mabel Concert SRL”, societatea artistului, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 1,077 milioane lei și un profit negativ, de 164.000 lei. Afacerea lui Bănciă s-a restrâns semnificativ față de anul 2019, când a închis bilanțul cu 2,58 milioane lei dar cu o pierdere mai mare, de 288.000 lei. Datoriile au crescut ușor în 2020, de la 713.000 lei la 743.000 lei. Ștefan Bănică Jr a reușit totuși să-și păstreze angajații, în număr de doi.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., apariție de senzație alături de fiul său cel mic. Imaginea a impresionat tot Internetul

Artistul stă însă în continuare foarte bine în conturi, cu 5,68 milioane lei (1,1 milioane euro) și are creanțe de recuperat în valoare de 1,09 milioane lei.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. și Florin Piersic, revedere emoționantă. Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi mari actori: ”Generația tatălui meu”

Interesant este că Ștefan Bănică a schimbat domeniul principal de activitate al societății încă din 2015, acesta fiind în prezent ”alte activități de servicii suport pentru întreprinderi”.

 Cel mai probabil, modificarea a fost făcută pentru ca Bănică să poată opera prin această firmă și investițiile pe care le-a făcut în domeniul imobiliar. În urmă cu câțiva ani, artistul a finalizat construcția unui bloc de apartamente în apropiere de Piața Aviatorilor, pe care ulterior l-a vândut sau închiriat.

Pierderi mari din cauza anulării concertului de Crăciun

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr, pe scenă, alături de fiul său

Ștefan Bănică Jr a ratat în 2020 celebrul său concert de Crăciun, care era organizat de 18 ani la Sala Palatului. Evenimentul întins pe mai multe zile îi dubla artistului cifra de afaceri, el ajungând să încaseze peste un milion de lei doar din biletele vândute. Până să vină pandemia, Ștefan Bănică Jr era considerat unul dintre cei mai scumpi artiști din România, cu un tarif de aproximativ 10.000 de euro pentru un concert. Anul trecut, concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică Jr a fost înregistrat fără public și transmis pe un post de televiziune, însă banii încasați din drepturile de televizare au fost mult mai puțini decât în cazul unui concert obișnuit.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Doinița, roșcata din trupa Spicy. Fosta colegă a Laviniei Pârva s-a mutat în Germania

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., s-a transformat într-o adolescentă superbă: ”Fericirea mea are chipul ei”

Ce spune Andreea Marin despre mariajul cu Ștefan Bănică? "Nu exista nicio atracție pentru mine..."

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies