Ștefan Ciuculescu aka sosia lui Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor România, ofertat de Mondenii.
Ștefan Ciuculescu aka sosia lui Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor România, ofertat de Mondenii.

Vedete

Ștefan Ciuculescu aka sosia lui Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor România îl imită perfect pe latifundiarul din Pipera!

Ștefan Ciuculescu a fost ofertat de Mondenii, pentru că îl imită foarte bine pe Gigi Becali.

Ștefan Ciuculescu a fost ofertat de Mondenii, pentru că îl imită foarte bine pe Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor a vorbit și despre relația cu patronul FCSB. 

Ștefan Ciuculescu, ofertat de Mondenii

Ștefan Ciuculescu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația cu patronul FSCB, dar și despre faptul că a primit o ofertă din partea serialului Mondenii, după ce s-a aflat că îl imită foarte bine pe Gigi Becali.

Citeste si: Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul faimos de la Survivor? A fost campioană națională și vicecampioană mondială!

Întrebat dacă a primit o ofertă din partea emisiunii, Ștefan a răspuns: "Da, am primit o ofertă din partea lor."

De asemenea, noul concurent de la Survivor România susține că patronul FCSB nu s-a supărat pe el, după ce a auzit că îl imită, ci dimpotrivă.

"Omul a râs fără niciun fel de problemă. Nu am văzut și nici acum nu pot să văd că ar fi avut un fel de problemă personală pe tema asta. Râdea cu lacrimi, nu mi-a zis nimic. Nu consider că a avut o problemă personală pe tema asta. Poate să fie și chestia asta.. Te superi și nu arăți.. Nu cred.", a declarat Ștefan Ciuculescu.

Ștefan Ciuculescu aka sosia lui Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor România, ofertat de Mondenii.
Ștefan Ciuculescu [Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Ștefan Ciuculescu?!

Ștefan Ciuculescu are 27 de ani, are 1,84 m și oficial este încă jucător în activitate. El a început fotbalul la grupa de juniori a echipei Steaua, dar a fost dat afară pentru că s-a aflat că îl imita pe Gigi Becali. 

Citeste si: Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu la Survivor România. Faimosul este pregătit de luptă: „Vreau să-mi testez limitele!”

În 2017 a ajuns la Rapid și a fost în poartă la celebrul debry cu Steaua din liga a 4-a, pe Arena Națională, încheiat cu scorul de 3-1.

Mama lui Ștefan Ciuculescu este Alina Ciuculescu Moțea, fostă spadasină și floretisă. A cucerit de 5 ori Cupa României și a fost o dată campioană națională la spadă. De asemenea, mai are un argint și un bronz la Campionatele Mondiale Militare la spadă și floretă.