Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii. Vezi cum arată antreprenorul deghizat

Ștefan Mandachi, primul ”Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii. Vezi când se difuzează emisiunea.

Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii
Autor: Elena Popescu

In articol:

Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii. Vezi cum arată antreprenorul deghizat în muncitor în propria sa companie.

Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii

Șef cu acoperire se va difuza în această seară, 9 februarie 2021, de la ora 21:30. Emisiunea se va difuza o dată pe săptămână, marțea.

Primul șef care se deghizează în emisiunea Șef sub acoperire 2021 este Ștefan Mandachi, un tănâr antreprenor, extrem de apreciat de opinia publică din România.

Ștefan Valentin Mandachi are 34 de ani și este născut în Călărași. Acesta este un antreprenor și avocat român, fondatorul mai multor francize, printre care și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și estul Europei.

Citeste si: Când începe emisiunea Șef sub acoperire. Cine este primul șef care se deghizează

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii
Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Ștefan Mandachi

Mulți îl cunosc pe Ștefan Mandachi, după ce a inițiat manifestul „România vrea autostrăzi” sub sloganul #șîeu ca formă de protest împotriva lipsei de autostrăzi din România.

Ce profesie are la bază Ștefan Mandachi, patronul restaurantelor Spartan

La bază, Ștefan Mandachi este avocat. Acesta a profesat în primii ani de la terminarea facultății, iar mai apoi s-a dedicat business-ului său.

După mai multe afaceri minore începute în timpul facultății, în 2012 a deschis un restaurant cu servire rapidă, fiind provocat de potențialul pieței cu carne rotisată. A configurat un nou concept de  restaurant cu specific grecesc

Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii
Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Ștefan Mandachi

Ștefan Valentin Mandachi are 34 de ani și este născut în Călărași. Acesta este un antreprenor și avocat român, fondatorul mai multor francize, printre care și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și

estul Europei.

Antreprenorul a absolvit Facultatea de Drept și a profesat ca avocat, câțiva ani după terminarea studiilor. Mai apoi s-a ocupat exclusiv de extinderea afacerilor sale.

„Mi-e teamă să nu mor un ratat vocațional. Adică dacă mor, măcar să spun că am făcut ce mi-a plăcut. Eu nu vreau să mor cu ‹‹of›› în suflet. Am rămas cu semne de întrebare majore după ce n-a mai fost mama. Am învățat că trebuie să lupți până în ultima clipă a vieții, așa cum a luptat ea, i-a fost extrem de greu, cumplit. Toată viața m-am temut să nu moară mama. Până nu a venit doctorul să îmi spună ‹‹condoleanțe››, nu am crezut că va muri. Până în ultima clipă i-am zis să fie supraom. Trebuie să trăiești viața visurilor tale, să nu iei viața în glumă. E lecția pe care Dumnezeu mi-a dat-o cu mama: că trebuie să trăiesc în acord cu ceea ce vrea sufletul meu. Eu am o obsesie- orice om care își găsește vocația trebuie să picure și un pic de antreprenoriat pentru a face din asta o posibilitate de a trăi.”, a spus Ștefan Mandachi pentru insociety.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când începe emisiunea Șef sub acoperire. Cine este primul șef care se deghizează

Ce profesie are la bază Ștefan Mandachi, patronul restaurantelor Spartan

”Mai du-te-n ...”! Marian Godină, atacat suburban de afaceristul ”Șî Eu”. Ștefan Mandachi, aproape de ultraj

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Vine sfârşitul pandemiei! Arafat a dat vestea cea mai bună. Românii mai au foarte puţin de aşteptat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies