Ștefan Manolache, îndrăgostit până peste cap de Andreea Antonescu! A spus chiar el că nu a fost de acord cu despărțirea!

Ștefan Manolache și Andreea Antonescu s-au despărțit în urmă cu două zile, în excursia de la Iași.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au format un cuplu timp de câteva luni. În urmă cu două zile au plecat împreună la Iași, orașul din care provine el, s-au filmat în mașină și totul părea bine între ei. Ieri, însă, cântăreața și iubitul cu zece ani mai tânăr s-au despărțit, după cum a recunoscut chiar ea.

fara descriere

Andreea Antonescu a evitat să spună care au fost motivele despărțirii de Ștefan Manolache. Nu doar fanii sunt curioși în legătură cu ce s-a întâmplat, ci și fostul ei iubit, care a declarat în mod public că nu știe de ce Andreea i-a dat papucii și că el nu și-a dorit acest lucru. Urmăritorii i-au transmis mai multe mesaje, la care el a răspuns pe Instagram.

Citeste si: Hilal Altinbilek, “Züleyha”, supranumită Angelina Jolie a Turciei! Serialul “Mă numesc Züleyha” începe mâine, la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Oana Roman, făcută praf de internauți! A fost scandal mare pe pagina ei, după ce au văzut cum a îmbrăcat-o pe fiica ei, Isabela

Citeste si: Început de an de coşmar pentru Nicoleta Guţă! Nu mai are căldură şi apă caldă în vila de 5 stele din Petroşani!

fara descriere

Ștefan Manolache, despre despărțirea de Andreea Antonescu 

„Vă rog, împăcați-vă! De ce v-ați despărțit?”, a întrebat un fan. „Nici eu nu știu”, a răspuns Ștefan Manolache.
„Ești un bărbat frumos și inteligent. Sper să reușiți să rezvolvați problemele și să vă împăcați”, i-a mai scris cineva fostului iubit al Andreei Antonescu. „Hai să nu exagerăm, pentru prima parte... Restul e peste poate!”, a replicat el.

fara descriere
„Cu o zi înainte erați super bine și dintr-odata v-ați despărțit?”, a mai întrebat o persoană. „Așa se pare”, a spus Ștefan, semn că nu a înțeles ce a determinat-o pe Andreea Antonescu să pună punct relației cu el.
„Ea s-a despărțit de tine?”, a mai vrut să știe un fan al cuplului. „Eu de ea sigur nu!”, a precizat Ștefan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate