Vedete

Stela Popescu si Cristina Stamate, pomenite pe scena in Spania cu vin rosu, coliva si colaci! Un preot roman a tinut slujba in amintirea celor doua actrite

Primele spectacole ale Teatrului de Revista, dupa decesul Stelei Popescu si cel al Cristinei Stamate, au avut loc in Spania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Stela Popescu si Cristina Stamate, pomenite pe scena in Spania cu vin rosu, coliva si colaci! Un preot roman a tinut slujba in amintirea celor doua actrite
icon photo

Stela Popescu a murit pe 23 noimebrie, in timp ce Cristina Stamate, colega ei de la Teatrul de Revista s-a stins patru zile mai tarziu. In ciuda acestor evenimente tragice, institutia condusa de Alexandru Arsinel a luat decizia sa onoreze doua spectacole la inceputul lunii decembrie, pentru romanii din Spania. (vezi cum s-a imbracat Stela Popescu la ultimul ei spectacol).

Primul spectacol a avut la Casa de Cultura din Valnecia, acolo unde s-a tinut un moment de reculegere in memoria celor doua artiste. La sfarsitul spectacolului din Valencia, chiar in sala, organizatorii AROVA (Asociatia Românilor din Valencia), prin parintele paroh Dumitru Daniel Toader, de la Parohia Ortodoxa Romana din Valencia, au facut o slujba de pomenire a celor doua actrite, impreuna cu publicul si artistii.

Specatorii au adus o sticla de vin rosu, coliva si colaci, toate fiind asezate pe o masa din fata scenei. Alexandru Arsinel a dezvaluit la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, ce emotii a trait la Valencia.

„Acum cateva zile eram undeva si tot asteptam sa vina, ma uitam dupa ea. Mi s-a intamplat la Valencia, in turneul asta scurt, am intrat sa-mi fac calupul si am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce urma sa spun intodeauna: Stela Popescu, sa o anunt. Mi-am dat seama ca nu o mai pot anunta, ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela. (...) Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare. Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie. Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc s-o vad pe Stela murind”, a spus Alexandru Arsinel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune