Stephan Pelger, mărturii emoționante despre momentul în care a fost adoptat. „Mama mi-a spus că m-a luat dintr-un cămin unde de eram 11 copii într-un pat”

Stephan Pelger a fost invitat la „În oglindă” cu Mihai Ghiță, acolo unde a făcut dezvăluiri impresionante despre momentul în care a fost adoptat.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Stephan Pelger este cunoscut de întreaga lume mondenă și îmbracă zeci de vedete la evenimente. Totuși, puțini sunt cei care îi cunosc poveste de viață și știu că celebrul designer a fost adoptat.

Recent, el a fost invitatul lui Mihai Ghiță la emisiunea „În oglindă”, acolo unde a discutat despre părinții săi naturali și motivul pentru care nu și-a dorit niciodată să îi cunoască, dar și despre momentul în care a fost adoptat.

Designerul a povestit cum a trăit momentul în care mama s-a a venit la căminul de copii și a dezvăluit ce a determinat-o pe această să îl adopte chiar pe el.

De ce nu și0a dorit Stephan Pelger să își cunoască părinții naturali

Desginerul a fost întrebat la „În oglindă” de ce nu și-a dorit să își cunoască părinții naturali.

Stephan Pelger a explicat care a fost motivul pentru care s-a gândit, totuși, odată ce a început să înainteze în vârstă, că ar fi fost bine să îi fi întâlnit.

Totuși, chiar și așa, el spune că motivele medicale sunt singurele care l-ar fi determinat să ia legătura cu aceștia, iar părinților care l-au crescut nu ar avea niciodată ce să le reproșeze.

Citeste si: Cu cine a mers în club Ana Maria de la Puterea dragostei, imediat după gală! Lui Bogdan nu îi va pica bine

De foarte curând am început să mă întreb dacă chiar nu mi-aș fi dorit acest lucru sau mi s-a indus să nu vreau să îmi cunosc adevărata familie. Acum, pentru că văd în stânga și în dreapta cum este să îmbătrânești, mi-aș fi dorit totuși să știu care este bagajul meu genetic.

Prin diverse teste poți să afli dacă o să te trezești cu niște boli la bătrânețe, cum ar fi demența sau alzheimer, lucruri pe care aș putea să le previn de pe acum, pentru că

există tratamente.

Acesta este singurul motiv, cel medical, pentru care aș vrea să aflu cine sunt părinții mei biologici. În rect, nu mă interesează pentru că am ajuns în familia respectivă la o vârstă atât de fragedă, adică la 13 luni, în cât ei realmente sunt părinții mei. Nu a contat pentru mine să caut, să intru în niște lucruri poate neplăcute, poate plăcute. Cert este că singurul motiv pentru care aș vrea să știu cine sunt este acest punct medical, atât!”, i-a dezvăluit Stephan Pelger lui Mihai Ghiță la În oglindă.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

 Stephan Pelger, mărturii emoționante despre momentul în care a fost adoptat. „Mama mi-a spus că m-a luat dintr-un cămin unde de eram 11 copii într-un pat”

Sephan Pelger

[Sursa foto: Captură YouTube]

Sephan Pelger nu a știut niciodată detalii despre cea care i-a dat viață

Celebrul desginer a povestit că nu a avut niciodată informații cu privire la părinții săi naturali. La acea vreme, în urmă cu 42 de ani, adopțiile erau închise, iar tot ceea ce se știa despre părinții unui copil era dacă aceștia mai sunt în viață sau nu.

„Pe vremea respectivă, când eu am fost înfiat, acum 42 de ani, se numeau adopții închise. Erau dosare închise, copiii erau lăsați la acele centre, singura notiță pe actul respectiv erau părinți decedați sau părinți în viață, fără un nume, un document, fără absolut niciun fel de drum pe care l-aș fi putut urma să îi găsesc.

Cu siguranță, între timp, poate în arhive găsești niște surse, dar nu m-a interesat absolut deloc să merg pe acest drum poate dureros”, a dezvăluit el.

Ce spune Stephan Pelger despre părinții săi adoptivi

Designerul a vorbit despre părinții săi adoptivi și mai ales despre cum erau aceștia. Mama sa, o femeie de o frumusețe răpitoare este asemănată cu un înger, iar povestea de iubire trăit alături de tatăl sau a ținut întreaga viață.

„Mama este un adevărat înger. S-a dedicat în proporție de 90% educației mele, împreună cu bunica mea. Ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase, dacă nu chiar cea mai frumoasă femeie din Brașov mult timp(...) Înaltă, pătul lung, blondă cu ochii verzi.

Citeste si: Ținuta incredibilă a lui Stephan Pelger, designerul favorit al lui Carmen Iohannis FOTO

Nici tata nu a fost un bărbat mai prejos.(...) A curtat-o trei luni și după trei luni s-au îndrăgostit nebunește.(...) Au decis să înfieze doi copii, eu eram primul, după care trebuia să mai urmeze un al doilea, frățior sau surioară dar deveniseră foarte complicate adopțiile și atunci am rămas eu singur”, i-a povestit desginerul lui Mihai Ghiță.

 Stephan Pelger, mărturii emoționante despre momentul în care a fost adoptat. „Mama mi-a spus că m-a luat dintr-un cămin unde de eram 11 copii într-un pat”

Stephan Pelger

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum a fost momentul adopției lui Stephan Pegler

Stephan Pelger a vorbit și despre momentul adopției, pe care spune că și-l amintește. Mama designerului i-a povestit cum erau ținuți, la acea vreme, copiii în orfelinatele din România.

„Multă lume mă întreabă de chestia asta(...) A fost un documentar pe BBC legat de cum arătau căminele pe vremea respectivă. Mama mi-a povestit că era un țarc de copii, așa cum erau ei: nespălați și neîngrijiți. Eram cred vreo 11-12 copilași într-un singur pat și mi-a zis mama că am întins mâinile, mi-a zis că erai cel mai urât din patul ala, dar gestul acela de a întinde mâinile a făcut-o să se cutremure, m-a scos de acolo și asta a fost(...) Nu știu dacă e o imagine în fantezie sau e reală, cert e că țin minte ziua adopției, 13 decembrie acum 42 de ani.

Îmi aduc aminte de culoare, totul acolo era gri, negru, alb. Eu am avut o fobie de alb(...) de tot ce însemna halate. Începeam să urlu isteric, probabil că în minte mea de traumă pe care am avut-o în momentul respectiv, acele halate albe însemnau pentru mine rău și violență”,  a explicat Stephan Pelger.

Ai un pont sau informații care pot deveni o știre? Scrie-ne pe adresa [email protected]!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

TOP vedete din România abandonate de părinți. Habar n-aveai ce drame au trăit: "Alergam după femei pe stradă și le strigam mama"

A încercat Maia Sandu s-o imite pe Carmen Iohannis? Imaginile care i-a uluit pe toți

Răspunsul lui Florin Piersic, după ce s-a zvonit că a murit: „Mă odihnesc eu forțat de virus, da' nu mă...”

Urmează o perioadă fantastică pentru 7 zodii. Vor avea tot ce își doresc

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies