Studenta criminală a fost eliberată după ce ucis un bărbat cu 33 de lovituri de cuțit! Blonda Alina pozează ca fotomodelele după 5.529 zile de pușcărie!

Studenta criminală a fost eliberată din închisoare, la 13 ani după ce a participat la un asasinat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Studenta criminală a fost eliberată din închisoare recent. În primăvara lui 2007, Alina Mihaela Horeanu era studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, iar prietenul ei, Vlad Irimia Scurtu, era student al Facultății de Informatică, a relatat bzi.ro. Conform anchetatorilor, Horeanu și Scurtu au plănuit să-l omoare pe Daniel M., directorul unei firme din Botoșani cu care tânăra a avut o relație după ce s-au cunoscut pe Internet. Potrivit planului, cei doi l-au atras pe afacerist în Iași, unde l-au omorât cu 33 de lovituri de cuțit, dar și mai multe lovituri cu o bâtă de baseball. (vezi ce face azi spintecătoarea de la morgă)


In articol:

Citeste si: Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie

Citeste si: VIDEO| Interviu cu psihologul criminalist Tudorel Butoi. Analiza scandalurilor din ultimele zile

Citeste si: Cazul Caracal, răsturnare de situație! Luiza Melencu, oficial moartă: „E clar că a mințit”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

“Oamenii legii au afirmat că cei doi studenți au decis să scape de cadavru și, pentru că nu puteau să facă acest lucru singuri, au chemat în ajutor doi prieteni. Cadavrul afaceristului a fost transportat într-o pădure, unde a fost acoperit cu pământ. La sfârșitul lunii aprilie 2007, polițiștii au descoperit și cadavrul, iar autorii faptei au fost reținuți și, ulterior, arestați. Ulterior, Alina Mihaela Horeanu a fost condamnată într-un alt dosar, pentru înșelăciune, dar cele două pedepse au fost contopite, ea rămânând cu condamnarea de 20 de ani de pușcărie. Judecătorii din Gherla au pus-o recent în libertate pe studenta criminală Alina Mihaela Horeanu (actualmente Roșca). Tânăra de 34 de ani s-a întors acasă, în Suceava. Cât a stat în temniță pentru omor și înșelăciune, studenta criminală și-a schimbat numele”, a notat bzi.ro.

Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu (actualmente Roșca) s-a întors acasă, în Suceava. Tânăra de 34 de ani a fost pusă recent în libertate de către judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au admis propunerea de liberare condiționată formulată de Alina Mihaela Horeanu. „Instanța admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla și, în consecință, dispune liberarea condiționată a persoanei private de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu, fostă Stoian), condamnată la pedeapsa de 20 de ani de închisoare prin sentința penală din 2013 a Judecătoriei Iași”, au precizat judecătorii din Gherla.

Studenta criminală a fost eliberată din închisoare. A stat la Penitenciarul Gherla

Alina Mihaela Horeanu a fost audiată de judecătorii din Gherla. „Cer admiterea propunerii de liberare condiționată și țin să menționez că regret cele întâmplate”, a declarat Alina. „Judecătorii au constatat că, potrivit articolului 59, alineatul 1 din Codul penal din 1969, după ce a executat cel puțin trei pătrimi în cazul închisorii mai mari de zece ani de închisoare, condamnatul care este stăruitor în muncă, disciplinat și dă dovezi temeinice de îndreptare, ținându-se seama și de antecedentele sale penale, poate fi liberat condiționat înainte de executarea în întregime a pedepsei”, a mai relatat sursa citată.

"Din procesul-verbal și caracterizarea anexată, reiese că persoana privată de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu) se află în Penitenciarul Gherla, unde execută o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Până pe 13 februarie 2020, aceasta a executat 5.529 de zile de închisoare (fiind incluse și zilele în care aceasta a muncit din spatele gratiilor). Pentru a putea beneficia de liberare condiționată, ea trebuie să execute 3/4 din pedeapsă, adică 5.478 de zile de închisoare. Mai reiese că deținuta a fost sancționată disciplinar o singură dată. Sancțiunea a fost ridicată prin recompensare”, au afirmat magistrații.

Judecătorii au mai constatat că studenta criminală Alina Mihaela Horeanu a participat la muncă și s-a achitat de sarcinile primite, a avut o comportare regulamentară și a dat dovezi de îndreptare, fiind receptivă la activitățile cultural-educative și încadrându-se în program. În prezent, Alina a luat viața de la capăt, iar pe site-urfile de socializare e protagonista unor pictoriale care demonstrează că are talent de fotomodel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Clipe de groază pentru cumnata lui Silviu Prigoană: “Criminalul trebuie depistat”

Luca Ionut, baietelul omorat in bataie de mama lui, ar fi implinit 10 ani! Ce a aparut pe Facebook

Maramureșean împușcat în picior de poliție după ce i-a amenințat cu toporul. Care a fost cauza scandalului

Crimă șocantă în Germania. Un român și-a omorât șefa, iar apoi i-a lăsat trupul atârnat

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies