Suhaib, cel care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în ziua morții, fost arestat la domiciliu

Suhaib Meshah a fost arestat la domiciliu. Care este motivul principal pentru care s-a acționat în acest mod.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Suhaib Meshah, cel care a luat parte la o emisiune pentru a-i câștiga inima Danielei Crudu, și cel care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu pentru a proteja o parte dintre lucruri, a fost arestat la domiciliu. Procurorii DIICOT care se ocupă de dosarul de trafic de persoane au cerut magistraților să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT, Serviciul teritorial Brașov, împotriva încheierii 59/UP din 7.06.2019 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov pe care o desfiinţează în parte. Rejudecând, în baza art.227 alin.2 Cod procedură penală, coroborat cu art.242 alin.3, art.218, art.219 Cod procedură penală, înlocuieşte măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul MESHAH SUHAIB ABDEL NASER prin încheierea nr.38/UP/19.04.2019 a Tribunalului Braşov, definitivă prin încheierea nr.25/CC/U din 24.04.2019 a Curţii de Apel Braşov din dosar nr.1647/62/2019, cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile (13.06.2018 – 12.07.2018 inclusiv).

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, dusă de urgență la spital: „Burta mea începe să o ia razna...”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Tragedie fără margini! O fetiță a murit în ziua în care a fost înmormântată mama ei

Citeste si: Doliu în lumea muzicală. A murit Dj Official

În baza art.221 alin.1 Cod procedură penală, impune inculpatului Meshah Suhaib Abdel Naser obligaţia de a nu părăsi imobilul din oraşul Pantelimon, (…) jud. Ilfov fără permisiunea instanţei de judecată.

În baza art.221 alin.2 Cod procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, impune inculpatului următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate B. D., D. D. M., A. E., N. A. cu martorii C. O. M., M. M. V., G. N., V. B., C. C., M. A, I. C. B, M. M., B. B., cu membrii familiilor persoanelor vătămate şi a martorilor, şi să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect, pe nicio cale.

Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art.221 alin.4, 11 Cod procedură penală referitoare la înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestarea preventivă în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor impuse ori în cazul existenţei unei suspiciuni rezonabile privitoare la comiterea cu intenţie a unei noi infracţiuni pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală. Desemnează organ de supraveghere I.P.J. Ilfov, Biroul Supravegheri Judiciare (Poliţia oraşului Pantelimon).

Dispune comunicarea prezentei încheieri organelor prevăzute de art.221 alin.8 Cod procedură penală şi inculpatului. Dispune plasarea de îndată a inculpatului în arest la domiciliu. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii atacate. În temeiul art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu, azi, 13 iunie 2019”, se arată în decizia magistraților, conform Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iuliana Luciu, sexy în valurile mării! Uite cum arată apetisanta tânăra în costum de baie! Pentru domni e un vis frumos...VIDEO EXCLUSIV!

Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "E adevărat" Vezi ce spune sportivul despre Jador! EXCLUSIV!

EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

Fosta prezentatoare Laura Teodoru a născut! Prima imagine cu bebelușul

Tragedie în Capitală! Un tânăr a murit, iar altul a fost la un pas să-și piardă viața

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies