Suma uluitoare pe care au cheltuit-o Brigitte și Pastramă pentru nuntă! "Nu ne-am scos banii deloc"

Brigitte a dezvăluit cât au cheltuit ea și Florin Pastramă pe nunta lor. Suma este colosală.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a declarat Brigitte Pastramă la TV.

Brigitte spune că nu e încă gravidă

Brigitte şi Florin Pastramă vor o sarcină asistată, așa că au mers la medic imediat după nuntă. Astăzi, în jurul orei 15:00, Brigitte a ieşit din anestezie. „Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a declarat Brigitte. 

fara descriere

Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu o zi religios și au spus un mare ”Da!” în fața lui Dumnezeu, dar și în fața invitaților și familiei. Au fost doar invitați de seamă la nunta celor doi, iar când s-a ajuns la momentul în care trebuia să arunce buchetul, mai multe vedete s-au pus în spatele lui Brigitte, cu speranța că se vor mărita! Cea care a prins buchetul miresei a fost chiar Laurette!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate