Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! E o bombă sexy din showbiz

Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă a avut loc ieri, iar foarte multe vedete au fost invitate! Cine a prins buchetul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu o zi religios și au spus un mare ”Da!” în fața lui Dumnezeu, dar și în fața invitaților și familiei. Au fost doar invitați de seamă la nunta celor doi, iar când s-a ajuns la momentul în care trebuia să arunce buchetul, mai multe vedete s-au pus în spatele lui Brigitte, cu speranța că se vor mărita! Cea care a prins buchetul miresei a fost chiar Laurette!

  Citeste si: Brigitte adusă înapoi la nuntă cu mascații BGS! Imagini halucinante! Ce s-a întâmplat de au intervenit forțele de ordine

  Citeste si: Moment neplăcut la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au adus fluturi, dar aceștia le-au zburat direct în față! Scena incredibilă a fost filmată

  fara descriere

  Ce a spus nașa lui Brigitte Pastramă, imediat după nuntă!

  Fericire mare în familia lui Brigitte și a lui Florin Pastramă! Weekendul acesta, cei doi s-au căsătorit religios și și-au spus ”Da!” într-un mare stil în fața invitaților. Îmbrăcați elegant, dar cu emoții în suflet și în glas, cei doi și-au declarat iubirea în fața celor dragi.

  Nașa de cununie, Lizeta Haralambie, a vorbit despre rochia impresionantă pe care a avut-o Brigitte, dar și despre o posibilă sarcină și unde ar pleca în luna de miere.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate