Suma uriașă pentru care a murit Emi Pian. Juca o avere la barbut

Emi Pian a murit după un scandal petrecut în Giulești, după o noapte la barbut. Ancheta scoate la iveală detalii cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Emi Pian a murit după un conflict cu Napi, unul dintre liderii altui clan de interlopi, Rinu. Emi Pian, lider al clanului Duduianu, a avut o viață presărată cu multe nopți pierdute la barbut, jocul preferat al interlopilor.

Ce sume juca Emi Pian la barbut

În urmă cu trei ani, în spațiul public au ajuns informații despre celebrele partide de zaruri ale lui Emi Pian și ale prietenilor săi din lumea interlopă bucureșteană.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Cinci membri al clanului Duduianu au fost atunci implicați într-un dosar penal, după ce ar fi șantajat mai multe persoane în contul unei datorii. Este vorba despre Florin Mototolea - zis Emi Pian, Miltiade Văduva - zis Seif, Ionuț Văduva, Niculae Duduianu, tatăl lui Emi, și Ion Parnică, notează cancan.ro.

În timpul unei partide de barbut din 2016, Emi a împrumutat un jucător cu 20.000 de lei, bani pierduţi în scurt timp la zaruri. În contul datoriei, cel care a împrumutat banii a rămas fără o maşină de lux, marca Audi Q7, pe care a pus-o gaj pentru datoria sa. Conform rechizitoriului, Pian percepea dobândă între 10 și 35% pe zi pentru sumele oferite.

Emi Pian a fost condamnat după o noapte la barbut 

În acest caz, interlopul a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru că l-a șantajat și a încercat să îi influențeze declarațiile celui pe care l-a împrumutat.

„Numitul Stan Iulian i-a reproşat inculpatului Mototolea Florin deciziile luate de acesta, iar după câteva zile, numitul Stan Iulian a găsit două persoane dispuse să cumpere autoturismul marca Audi Q7 pentru suma de 7000-8000 euro, astfel că s-a deplasat împreună cu aceştia la locuinţa lui Mototolea Florin unde, acesta din urmă i-a spus că a vândut autoturismul Audi Q7 şi i-a spus că îi va da 500 de euro pentru a stinge datoria de 20.000 lei”, se arată în rechizitoriu. Rămas fără maşină, Stan a formulat plângere.

Emi Pian a murit azi-noapte, după ce fiul lui Napy, un alt interlop bucureștean, l-a înjunghiat. Cei doi jucau barbut și asta a dus la izbucnirea unui scandal monstru. La aflarea tristei vești, tatăl lui Emi, celebrul Nicolae Duduianu, a făcut infarct și a murit.


Citește și:

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Iată tot ce trebuie să știi dacă te întorci în România! Ce să faci ca să eviți carantina

Piedone își strigă nevinovăția în dosarul Colectiv! Ce a declarat Primarul Sectorului 5 pe treptele Curții de Apel: " Sunt nevinovat..."

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies