Surpriză! Care este adevăratul motiv pentru care Trăistariu s-a retras de la Eurovision! Este vorba despre o femeie!

Mihai Trăistariu a decis să renunţe la Eurovision

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Mihai Trăistariu, unul dintre favoriţi la Eurovision, a surprins pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o înainte de semifinale! Cântăreţul a anunţat că renunţă la concurs, pentru că nu i se pare corect modul în care producătorii au acordat wild-card-urile!

fara descriere

”În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision România 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiţie. Eurovision este concursul care mi-a dat aură de artist în 2006, atunci când am obţinut pentru România cel mai mare punctaj din istorie şi un succes răsunător cu piesă Tornero, în peste 35 de ţări. Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist şi mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă eşti dispus să lucrezi pentru asta. 

Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situaţia neclară, din start, în ceea ce priveşte concurenţii înscrişi-cei care au trecut preselecţiile şi cei care au fost favorizaţi ulterior-am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezintă multe "mistere ", a spus Mihai! (surpriză, de ce a spus Trăistariu că este momentul să îşi ia rămas bun)

 

fara descriere

Mihai Trăistariu a plecat de la Eurovision! ”S-au dat acele wild-card-uri care au creat discuţii”

În atari condiţii, nu mai există cale de întoarcere. Mihai Trăistariu a plecat de la Eurovision, iar motivul real, spun surse de la faţa locului, ar avea legătură cu o femeie! ”S-au dat acele wild-card-uri care au creat discuţii. Bella Santiago şi Linda Teodosiu au beneficiat de ele, iar în cazul celei din urmă, prietenia tatălui său, Flavius Teodosiu, cu oamenii implicaţi în organizarea competiţiei, a făcut ca lucrurile să se complice. Mulţi spun că fata va fi favorizată, deşi, dacă am fi realişti, piesa ei este una chiar foarte bună. Timpul va decide însă! Dacă va fi adevărat că Linda va avea un ajutor sau nu, se va vedea în concurs, deocamdată, reacţiile nu au întârziat să apară”, au spus surse muzicale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate