Surpriză, ce decizie a luat sora lui Cream în privința procesului cu Brigitte Sfăt! Avem ultimele informații EXCLUSIV

Paula, sora lui Cream, a vrut să o aducă pe Brigitte Sfăt în fața judecătorilor

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Paula, sora Claudiei Pavel, a intrat în Fermă, și toată lumea se așteaptă acum la un noi război între femei. Motivul ar fi firește Cream, cea care a avut mult de suferit în emisiune din cauza lui Brigitte Sfăt.

”Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula”, a spus Ioana Filimon.

„Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toată lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”, a spus și Diana Belbiță, una dintre cele mai pune prietene ale Claudiei Pavel.

Citeste si: Puterea Dragostei: Jador a fost cu Simina în camera roșie! Sfârșitul întâlnirii a fost cu totul neașteptat

Citeste si: Nicoleta Dragne nu va mai fi ispită! Care este motivul deciziei

Citeste si: Micutzu e în doliu! "Am condus pe ultimul drum un prieten foarte bun, un frate”

fara descriere

Brigitte Sfăt a fost data în judecată de sora lui Cream? ”A fost o reacție de moment”

Pe de altă parte, Paula a și declarat că o va da în judecată pe afaceristă, mai ales atunci când a făcut afirmația că artista ar fi fost cuplată cu răposatul ei soț, Octavian Sfăt, la vârstă de 15 ani! Lucru care însă pare că nu s-a întâmplat!

Drept dovadă, surse din showbiz, susțin că surorile Pavel au decis să lase totul să decurgă normal și să nu se mai ajungă la instanță! "Nu a mai dat-o în judecată, fiindcă nu avea rost. A fost doar o reacție de moment. Era normal ca Paula să fie supărată, în condițiile în care Cream a avut dispute verbale cu Brigitte, mai mult fostă doamnă Năstase i-a adus acuze grave! Toată lumea din familie a luat foc atunci, nu doar Paula. Însă, nu s-a mai ajuns la lucruri pe cale legală", au dezvăluit persoane apropiate pentru WOWbiz.ro 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate