Surpriza, ce decizie medicala s-a luat in privinta Jandarmeritei Stefania in aceste momente! S-a spus ca nu are probleme, dar doctorii au decis altceva

Tanara politista batuta cu bestialitate in Piata Victoriei va ajunge iar pe mana medicilor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Jandarmerita Stefania se va intoarce la spital in zilele urmatoare! Tanara politista, in varsta de 23 de ani, batuta cu bestialitate de huligani, va fi nevoita sa urmeze un tratament de specialitate, din cauza loviturilor primite! (citeste ce rezultate a avut jandarmerita batuta in Piata Victoriei la probele sportive)

Initial s-a vorbit ca ar suferi de o fractura de clavicula cervicala, insa ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dezmintit aceste zvonuri si a anuntat ca tanara se simte bine. "Nu are o ruptura de coloana, este bine, s-a ridicat din pat. Asteapta sa mearga la serviciu”, a spus omul politic.

Jandarmerita Stefania va merge din nou la spital! "Va face fizioterapie"

Totusi, Stefania a fost oprita de doctorii de la Floreasca pentru inca o seara si, la fata locului, i s-a administrat o serie de medicamente de calmare a durerilor de spate si de cap! In plus, surse apropiate sustin ca, in zilele urmatoare, specialistii i-au spus jandarmeritei ca trebuie sa revina iarasi la spital. “Va fi supusa unor sedinte intense de fizioterapie, caci, fara exagerare, loviturile au lasat urme dure”, au dezvaluit persoane din clinica.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate