Vedete

Surpriza, ce legatura este intre Giani Kirita si sotul Soniei Trifan. Motivul pentru care barbatul designerei ar participa la Exatlon!

Creatoarea de moda a vorbit despre asemanarile dintre barbatul ei si liderul “Faimosilor”!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, C.I.


Surpriza, ce legatura este intre Giani Kirita si sotul Soniei Trifan. Motivul pentru care barbatul designerei ar participa la Exatlon!icon photo

In perioada in care a fost la Exatlon, Giani Kirita a impartit Romania in doua! Daca unii l-au detestat, pentru stilul in care se manifesta in competitie, altii l-au adorat si, fireste, l-au considerat punctul forte al concursului din Republica Dominicana.

Printre cei care l-au considerat un adevarat invingator s-a numarat si Andrei Neagoe, sotul creatoarei de moda, Sonia Trifan.

Giani Kirita, legatura cu sotul Soniei Trifan! Ce spune creatoarea de moda despre dorinta barbatului ei de a ajunge la Exatlon

De altfel, designera, prezenta aseara la evenimentul aniversar al make-up artistei Elena Ciftci, a dezvaluit ca barbatul ei nu a ratat niciun episod al show-ului Exatlon si chiar ar fi tentat de o participare la o noua editie!

Eu urmaresc Exatlon in fiecare seara, insa daca as fi invitata sa particip intr-un asemenea format, as refuza din start. E adevarat, sunt genul sportiv si imi place miscarea, dar doar atat. Nu pot sa trec peste alte limite de ale mele. Imi place confortul de acasa, nu pot sa stau in conditii grele, nu pot sa mananc doar orez si un ou pe zi!!! E foarte greu si oamenii de acolo sunt de felicitat pentru modul in care au rezistat atata timp. In schimb, daca eu nu sunt tentata de o prezenta in Republica Dominicana, sotul meu are o alta parere. El seamana cu Giani Kirita. Dincolo de faptul ca si el este fotbalist, la fel cum a fost si Giani, doar postul difera, Andrei evolueaza ca atacant, iar Kirita era fundas, ei bine, pot spune ca mai au un punct comun. Sotul meu este la fel de vulcanic precum Giani si isi da sufletul pentru echipa lui, iar o participare intr-un asemenea show l-ar ajuta sa vada cat poate sa reziste din punct de vedere fizic si psihic”, a declarat Sonia Trifan.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune