Surpriză, cum s-a comportat criminala de la metrou în primele zile la penitenciarul Târgșor! Ce spun deținutele care au intrat în contact cu Magdalena Șerban

După condamnarea definitivă, Magdalena Șerban a fost transferată la închisoarea pentru femei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
fara descriere

În sfârșit, după doi ani de deliberări, cazul criminalei de la metrou s-a închis! Marți, Curtea de Apel București a condamnat-o la detenţie pe viaţă pe Magdalena Şerban, femeia acuzată că, în decembrie 2017, a ucis, cu sânge rece, pe Alina Ciucu, o tânără în vârstă de 25 ani!

Ucigașa a aruncat-o pe victimă în faţa metroului, apoi nu a avut regret, dimpotrivă, relaxată, și-a văzut de treabă! A plecat de la fața locului și s-a plimbat liniștită prin București până în momentul în care a fost reținută de poliști!

Citeste si: Motivul pentru care Olguța Vasilescu nu a renunțat la numele de fată după căsătoria cu Claudiu Manda! | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Declaraţiile cutremurătoare ale criminalei de la metrou: „Nu eram curioasă ce s-a întâmplat cu persoana pe care am împins-o pe şine, deoarece încercam să îmi găsesc nişte pantaloni”

Citeste si: Scene halucinante cu tânăra ucisă la Buzău! ”A ieșit în flăcări pe balcon și urla de durere!” Declarații șocante ale vecinilor

fara descriere

Criminala de la metrou a ajuns la Târgșor! Ce se întâmplă acolo cu ea

În urma audierilor și a constatării comportamentului Magdalenei Șerban, oamenii legii au constatat, în mod surprinzător, că aceasta a avut capacitatea psihică de apreciere a faptelor sale şi, implicit, intenţie, în momentul comiterii crimei. Mai mult, atitudinea sa de regret ulterioară a fost doar una aparentă.

”În prezenta cauză, acţiunea de împingere repetată a victimei, luată singular, nu este prin ea însăşi aptă să producă moartea unei persoane. Însă, având în vedere circumstanţele de loc şi timp ale săvârşirii infracţiunii (spre linia de metrou, chiar înainte de a intra trenul în staţie), instanţa apreciază că, indubitabil, intenţia de a ucide se deduce din materialitatea actului material”, s-a prezentat în motivarea data, initial, de magistraţii Tribunalului Bucureşti și confirmată apoi și de Curtea de Apel, în motivarea sentinţei de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban.

După ce a fost condamnată pe viață, Magdalena Șerban a fost transferată de la Spitalul Jilava în care a stat în toată această perioadă la o închisoare pentru femei. Criminala de la metrou a ajuns la Târgșor și ”cazată” într-o celulă de acolo! Dacă initial, anunțarea aducerii ei la penitenciar a creat rumoare printre deținute, după câteva zile de stat în penitenziar, situația s-a schimbat! Surse de la fața locului au dezvăluit că Magdalena Șerban este calmă și nu iese deloc în evidență!

Citește materialul integral pe știrilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate