Surpriză de mari proporții la Puterea Dragostei! Bianca este însărcinată? Jador a dat-o de gol pe Instagram

Bianca de la Puterea Dragostei ar putea fi însărcinată cu Livian. Cel care a dat-o de gol este Jador, care a bătut un apropo în timpul unei filmări.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Surpriză de mari proporții la Puterea Dragoste, după ce s-a speculat că Bianca ar fi însărcinată. 

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi, după ce a văzut un material cu Simina! Ce reacție a avut Ella

Citeste si: Floricica Dansatoarea îl apără pe Jador de atacurile “Irlandezului”: ”Ai fost tu mai vedetă ca domnul Jador? Ești un mincinos, ziceai că mi-am dat 500 de euro la lume și...”

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei, prima vacanță împreună! Ce au sesizat însă fanii la frumoasa blondă?

Surpriză de mari proporții la Puterea Dragostei! Bianca este însărcinată? Jador a dat-o de gol pe Instagram

Cel care a dat minunata veste este chiar Jador, care cânta o melodie cu subînțeles în timp ce Livian filma un story pentru Instagram. 

„Abia aștept împreună să devenim trei", sunt versurile pe care le cânta Jador pe fundal. Livian nu a negat această supoziție, ba din contră, a dat de înțeles că este adevărat.

fara descriere

„Dai din casă", a fost replica dată de Livian la versurile fredonate de Jador. Mai mult, Livian a postat o fotografie în care anunța că în curând va face publică o veste mare: „Încă puțin și sosește vestea mult așteptată". 

fara descriere

Zvonurile că Bianca ar fi însărcinată circulă în online de mai multă vreme. Vloggerițele Reea și Tina au fost primele care au făcut această supoziție. 

"Am primit pontul asta de la o persoană apropiată ei, dar care nu mai este în casă. Știm din surse sigure. Știm sigur că a mai fost însărcinată. Dacă ar fi însărcinată acum chiar le-ar sta bine", au spus Reea și Tina pe vlog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate