Surpriză de proporții! Ce au făcut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în toiul petrecerii! Cum au venit în fața invitaților

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au făcut o mare surpriză prietenilor lor.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Nunta Gabriela Cristea. Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au pregătit invitaților de la nunta lor o surpriză de proporții. După ce s-a terminat petrecerea, a urmat o altă petrecere, iar mirii și invitații au renunțat la hainele elegante pentru ceva mai comod.

Tavi a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și un tricou, iar Gabriela a continuat distracția într-o pereche de pantaloni scurți, un tricou și o bluză, care să îi țină de cald la primele ore ale dimineții. În plus, aceasta și-a păstrat și accesoriul pe care l-a purtat în păr în timpul zilei.

Citeste si: Cerbul de Aur 2019. Cine a plecat acasă cu marele trofeu

Citeste si: Cum arată acum prințesa rromilor Ana Maria Cioabă, cea care a declanșat cel mai mare scandal internațional după ce a fost măritată forțat la 12 ani

Citeste si: Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Cu zâmbetul pe buze, Gabriela și soțul său s-au distrat de minune, mai ales că totul a ieșit ca la carte și au putut scăpa de emoțiile pe care le-au avut în timpul zilei. Cei doi au petrecut până în zori în curtea casei lor. Au cântat, au râs și i-au invitat și pe invitați să cânte alături de ei.

Tavi Clonda și Gabi Cristea, emoții uriașe înainte de nuntă

"Mi-au pus fetele în mașină <<ia-ți mireasă ziua bună>>, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.", a spus Gabriela Cristea, în cadrul unui interviu TV.

Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele. E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios.", a spus și Tavi Clonda înainte de marele eveniment.

„Pentru că trebuie să ne ocupam de copii, amenajam şi casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsatorim religios. Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine”, a mai spus Gabriela.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P