SURPRIZĂ TOTALĂ! Cine mai locuia pe proprietatea criminalului din Caracal? Cu cine împărțea Gheorghe Dincă terenul de la ”Casa groazei”? EXCLUSIV

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete din Caracal, a vândut o parte din proprietatea sa unui cuplu de tineri.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Surpriză în cazul fetelor ucise de bărbatul din Caracal! La ”casa groazei”, așa cum a fost numită de presă proprietatea lui Gheorghe Dincă, unde se presupune că au fost duse victimele, mai locuia o familie. Informația apare la Judecătoria Caracal, acolo unde doi tineri au solicitat întocmirea unui act care să țină loc certificatului de proprietar pe un teren de pe strada Craiovei nr 169, adresa ”casei groazei.”.

Conform datelor din dosar, la data de 09.03.2017, între criminal și cei doi tineri s-a întocmit un antecontract de vânzare-cumpărare pentru 699 mp teren situați la adresa respectivă. Suma tranzacției a fost de 22.507 lei.

”Susțin reclamanții că au intrat în posesia imobilului la data intervenirii convenției, au achitat prețul integral pârâtului, însă acesta refuză nejustificat perfectarea actului în formă autentică, considerent pentru care solicită instanței pronunțarea unei hotărâri judecătorești care să țină loc de contract autentic”.

Dincă avea 10.000 mp, cu ieșire la 2 străzi

Gheorghe Dincă deține aici un lot de peste 10.000 mp, cu ieșire la două străzi pe care l-a obținut în 1994, împreună cu o casă veche (se pare că ulterior a fost construită casa de lemn cu etaj). Bucata de pământ cumpărată de A.I. și A.C. reprezintă o parte integrantă a lotului lui Dincă, Din dosar reiese că aceștia au intrat în posesia terenului dar nu și a actelor.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce spune tatăl Geaninei, fata care a dispărut în 1999 din Caracal! Mărturii cutremurătoare

Citeste si: Ce scria pe cartea de vizită găsită de Alexandra Măceșanu, fata din Caracal răpită și ucisă

Citeste si: Ucigașul din Caracal a scos la vânzare ”casa groazei” în urmă cu două săptămâni! Iată anunțul postat pe un site de mică publicitate

În procesul care a avut loc la Judecătoria Carcal, Gheorghe Dincă a refuzat să se prezinte, motiv pentru care instanța le-a dat câștig de cauză reclamanților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate