Vedete

Surpriza! Unde a fost Mihaela Borcea in momentul in care Valentina Pelinel urmarea finala campionatului mondial impreuna cu fostul ei sot!

Femeia de afaceri a preferat sa se duca la mare, la hotelul pe care il manageriaza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Surpriza! Unde a fost Mihaela Borcea in momentul in care Valentina Pelinel urmarea finala campionatului mondial impreuna cu fostul ei sot!icon photo

Valentina Pelinel pare sa puncteze cel mai bine in fata rivalelor sale la inima lui Borcea! Titulara de drept in acest moment, manechina este singura femeie din preajma omului de afaceri in ultima perioada si aparitiile sale publice demonstreaza cu varf si indesat acest lucru!

Mihaela Borcea pierde teren in fata Valentinei Pelinel! De ce a ales sa se retraga afacerista

De pilda, daca in timpul perioadei de detentie, pe Cristi Borcea il vizita destul de des la inchisoare fosta sotie, Mihaela, ei bine, de cand a fost eliberat, nici vorba ca femeia sa fie prin preajma vreodata! Atat la Penitenciarul Jilava, cat si la celelalte iesiri in spatiul public, afacerista a lipsit cu desarsire! (vezi ce decizie a luat Mihaela Borcea in ultimele zile)

Mai mult, duminica seara, la finala Campionatului Mondial din Rusia, Franta-Croatia, in ciuda faptului ca a promovat evenimentul fotbalistic, pe adresa de socializare, la clubul din incinta Stradului Crangasi, ea nu a fost prezenta la fata locului! Surse din preajma Mihaelei sustin ca aceasta a fost la mare, in Olimp, la hotelul pe care il manageriaza, in timp ce Valentina si Cristi au ales sa se afiseze ca doi porumbei in fata prietenilor.

Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune