Vedete

Surpriza! Unde a fost Mihaela Borcea in momentul in care Valentina Pelinel urmarea finala campionatului mondial impreuna cu fostul ei sot!

Femeia de afaceri a preferat sa se duca la mare, la hotelul pe care il manageriaza.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Valentina Pelinel pare sa puncteze cel mai bine in fata rivalelor sale la inima lui Borcea! Titulara de drept in acest moment, manechina este singura femeie din preajma omului de afaceri in ultima perioada si aparitiile sale publice demonstreaza cu varf si indesat acest lucru!

Mihaela Borcea pierde teren in fata Valentinei Pelinel! De ce a ales sa se retraga afacerista

De pilda, daca in timpul perioadei de detentie, pe Cristi Borcea il vizita destul de des la inchisoare fosta sotie, Mihaela, ei bine, de cand a fost eliberat, nici vorba ca femeia sa fie prin preajma vreodata! Atat la Penitenciarul Jilava, cat si la celelalte iesiri in spatiul public, afacerista a lipsit cu desarsire! (vezi ce decizie a luat Mihaela Borcea in ultimele zile)

Mai mult, duminica seara, la finala Campionatului Mondial din Rusia, Franta-Croatia, in ciuda faptului ca a promovat evenimentul fotbalistic, pe adresa de socializare, la clubul din incinta Stradului Crangasi, ea nu a fost prezenta la fata locului! Surse din preajma Mihaelei sustin ca aceasta a fost la mare, in Olimp, la hotelul pe care il manageriaza, in timp ce Valentina si Cristi au ales sa se afiseze ca doi porumbei in fata prietenilor.

Galerie foto