Vedete

Surpriza uriasa! Ce a spus Alina Exatlon despre relatia cu Giani Kirita! “Se purta urat de cele mai multe ori si nu dadea niciodata senzatia ca m-ar simpatiza”

“Razboinica” Alina Pana a povestit ce a simtit pentru Giani Kirita in Republica Dominicana.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

La scurt timp de la revenirea din Republica Dominicana, fanii Exatlon au marsat pe ideea ca intre Alina Pana si Giani Kirita ar exista mai mult decat o atractie. De altfel, prezenti in emisiunea WOWbiz, cei doi au fost extrem de amabili unul cu celalalt, iar pe “razboinica” nu a deranjat-o deloc felul in care “faimosul” a “alintat-o” in competitie in fata baietilor, fara ca ea sa stie.

“Nu am stiut ca imi spune “fitnessista”, am vazut abia dupa concurs, iar acum imi place. E frumos si flatant! Giani este o persoana spumoasa si simpatica, dar si un sportiv extraordinar si motivator. Poate tocmai de aceea, daca as face o echipa pentru o noua editie Exatlon, el ar fi primul pe care l-as alege sa faca parte din ea”, a spus Alina pentru WOWbiz.ro! (intra  sa vezi ce declaratie socanta a dat Ionut de la Exatlon despre Oltin)

Alina de la Exatlon spune adevarul despre Giani Kirita! “Depasise limita”

Cu toate acestea, frumoasa sportiva nu s-a sfiit sa dezvaluie si prin ce stari a trecut in privinta lui Giani atunci cand era implicata in concurs.

“Giani Kirita era vulcanic la fiecare joc, in fiecare zi, mai tipa si la mine, ma imita mereu, cum sa imi treaca mie prin cap ca el ma place sau ar putea sa simta ceva pentru mine?! Se purta urat de cele mai multe ori si nu dadea niciodata senzatia ca m-ar simpatiza si nici nu se obosea sa fie un tip galant", a povestit frumoasa femeie.

Alina de la Exatlon spune adevarul despre Giani Kirita, chiar fara menajamente. “Sincer, la inceput, mi s-a parut un barbat foarte motivat, capabil sa faca orice pentru echipa lui! Il apreciam, imi placea caracterul, ma amuza foarte mult, glumele lui nu erau deranjante, pentru ca erau legate de joc si consideram ca asa credea el de cuviinta sa isi incurajeze echipa sau aceea era strategia lui de a ne face sa piedem. Insa, la un moment dat, m-a enervat foarte rau si chiar nu mai simteam acea placere, acea bucurie de a juca impotriva lui! Ma deranja pentru ca depasise limita! Era prea mult si atunci, am vazut lucrurile altfel. Din fericire nu pentru mult timp, caci, la un moment dat, Giani si-a revenit! A devenit iar amuzant si nu a mai fost rautacios”, a conchis “razboinica”.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate