Surpriză uriaşă! De care preparat culinar superpopular nu s-ar atinge NICIODATĂ Oana Roman? "Nici dacă m-ai plăti!"

Oana Roman n-ar mânca niciodată ciorbă de burtă! Vezi ce spune despre celebrul preparat românesc!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Oana Roman i-a acordat, de curând, un interviu inedit prietenei ei Cristina Şişcanu. Printre altele, soţia lui Mădălin Ionescu a întrebat-o pe vedetă care este bugetul minim cu care se poate descurca lunar. Aceasta a răspuns că, doar pentru facturi are nevoie de minimum 3000 de lei, lună de lună.

Citeste si: Oana Roman, schimbare INCREDIBILĂ de când ţine dietă şi face tratamente de slăbit! Uite cum arată şi cum se simte vedeta! “Mi-a plăcut de mine”

fara descriere

"Trebuie să luăm în calcul şi întreţinerea copilului când facem calculul. Am făcut o socoteală şi pentru grădiniţa Isabelei, întreţinere, curent, cablu, telefon şi benzină îmi trebuie minimum 3000 de lei pe lună. Locuiesc într-un complex rezidenţial cu grădină unde întreţinerea e destul de mare şi am o maşină foarte bună, de serviciu e adevărat, dar totuşi eu plătesc benzina. Toate astea mă costă 3000-3500 de lei lunar", a spus Oana pentru blogul mădălinionescu.ro

Cu zâmbetul pe buze, Oana a spus şi la ce "capitol" face totuşi economie.

Oana Roman n-ar mânca niciodată ciorbă de burtă! "Nu m-ar deranja dacă ar dispărea cu totul"

"Cu mâncarea m-am scos, că eu lucrez pentru mai multe restaurante unde eu şi familia mea putem să mâncăm oricând gratis. Deci e un cost în minus", i-a spus vedeta Cristinei Şişcanu.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu Marius. "Au fost zile în care nu am avut nici măcar un leu"

fara descriere

Cristina a mai întrebat-o pe prietena ei şi dacă există vreun fel de mâncare din bucătăria românească de care nu s-ar atinge niciodată.

"Nu aş mânca ciorbă de burtă niciodată! Nici dacă m-ai plăti! Nu m-ar deranja dacă ar dispărea cu totul din bucătăria românească acest fel de mâncare", a spus Oana.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate