Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Un fost concurent s-a logodit cu Ana de la Mireasă pentru fiul meu

Unul dintre foștii concurenți de la Puterea dragostei s-a logodit

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Mădălin de la Puterea dragostei s-a logodit
Mădălin de la Puterea dragostei s-a logodit


In articol:

Surpriză uriașă la Puterea dragostei. Mădălin, unul dintre foștii concurenți ai emisiunii, s-a logodit.

Însă nu această informație i-a șocat pe toți fanii fostului concurent, ci persoana cu care a decis să facă acest pas. Ei bine, Mădălin vrea să formeze o familie cu o fostă concurentă a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Ana Maria.

Ana Maria nu este străină de emisiunile TV, după ce a fost concurentă timp de câteva luni la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” și a trăit o poveste de dragoste alături de Petru.

Citeste si: Propunere bombă pentru Jador! Cântărețul ar putea fi din nou lângă Simina după idila din casa Puterea dragostei EXCLUSIV

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Mariana este îndrăgostită de Jador!  O fostă concurentă aruncă bomba: "Ascultă încontinuu melodia lui" EXCLUSIV

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Promo Puterea dragostei. Andy se întoarce în emisiune, pe cine a pus ochii. Mocanu, scandal cu Fizz

Mădălin și-a găsit fericirea în brațele Anei după ce a ieșit din casa dragostei și deja i-a oferit inelul de logodnă, sub privirile emoționate ale celor dragi lor.

Momentul special a avut loc în fața tuturor persoanelor dragi, iar Ana a acceptat inelul, fiind extrem de fericită.

Aș putea scrie rânduri și rânduri despre cum ne-am cunoscut, despre ce fel de om esti și cum reusesti de fiecare data sa ma faci sa ma simt iubita ! Îți zic doar atât: Lângă tine ma simt cea mai fericita, respectata și iubita femeie din lumea asta ! Nu vreau sa citești romane, ci doar doua cuvinte simple pe care știu ca nu ti le spun prea des DAR pe care le simt mai puternic cu fiecare zi petrecuta lângă tine!”, a scris Ana despre fericitul eveniment.

Mădălin a format un cuplu cu Viorela pentru scurt timp

Încă din prima zi, Mădălin a ”pus ochii” pe Viorela, iar cei doi au format primul cuplu din casă.

Mădălin Ion are 25 de ani şi este un tânăr manager de achiziţii. A decis să participe la “Puterea Dragostei” pentru că îşi dorea o relaţie serioasă, hotărât fiind să îşi întemeieze o familie. A venit la show-ul matrimonial cu speranţa că îşi va găsi jumătatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Propunere bombă pentru Jador! Cântărețul ar putea fi din nou lângă Simina după idila din casa Puterea dragostei EXCLUSIV

Surpriză, ce se întâmplă în aceste momente în cuplul Mary și Robert de la Puterea dragostei! "Era momentul" EXCLUSIV

Dezvăluiri uluitoare! Mariana este îndrăgostită de Jador!  O fostă concurentă aruncă bomba: "Ascultă încontinuu melodia lui" EXCLUSIV

Promo Puterea dragostei. Andy se întoarce în emisiune, pe cine a pus ochii. Mocanu, scandal cu Fizz

Andreea Esca a dezvăluit cea mai grea întrebare pe care i-a adresat-o Alexia Eram: „Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies