Surpriză uriașă! Mama Lolei îl adoptă pe Ghiță după Survivor România! ”M-a impresionat puternic povestea lui de viață!”

Maria, mama Lolei, a fost foarte impresionată de Ghiță Balmuș, astfel că a dat o declarație surprinzătoare legată de faimosul de la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Ghiță Balmuș a fost un adevărat personaj la Survivor România. Adulat de mulți, dar și contestat în aceeași măsură, întrucât felul său efervescent de a fi nu a fost întotdeauna digerat de colegi sau de fani, faimosul se poate consideră un norocos. Indiferent că nu a intrat în finală, el a fost unul dintre cei  care și-a pus puternic amprenta asupra show-ului de supraviețuire.

Citeste si: Dezvăluirea făcută de Sonny Flame: "Elena, un nume care are o însemnătate aparte pentru mine." Care este explicația?

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Citeste si: CNAS dă vestea așteptată de milioane de asiguraţi! Vei putea să alegi pe cine vrei - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”

Ghiță Balmuș, viață de comar cu tatăl său! ”A plecat de acasă”

Dincolo de competiție, viața lui Ghiță Balmuș avea să impresioneze o Românie întreagă. Cu un tată violent,  baschetbalistul a stat o perioadă la casa de copii, e adevărat nu foarte mult, însă suficient să îl marcheze, apoi, a plecat să facă sport de la o vârstă fragedă, pentru a sta departe de probleme. Sora lui vitregă și un unchi au fost cei care l-au sprijinit și încurajat.

”Ghiță a pierdut o soră,  a murit...În acel moment, s-a produs ruptura în familie. Tatăl lui Ghiță s-a transformat, s-a răcit de toți și a început să fie violent! Așa că, nepotul meu a crescut singur, s-a îndreptat spre sport și a încercat să își facă un nume. Vacanțele le petrecea la mine, în rest, a stat plecat și în suflet cu dorul de cei dragi care i-au mai rămas acasă”, a comentat unchiul său la KanalD, apoi a fost completat de Balmuș, care a dezvăluit că părintele său a fost extrem de dur cu el, încât ”făcea la propriu pe el după bătăi repetate”.

Ghiță Balmuș, adoptat de mama Lolei! "Îmi place acest copil, prin câte a trecut în viață lui, este de admirat”

Povestea de viață a faimosului a impresionat o țară întreagă, dar și pe o persoană importantă din viața unui... adversar din competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Maria Crudu, mama Lolei, care, în urmă cu puțin timp, a dat o declarație ce a surprins pe toată lumea. ”Ghiță este un om minunat, iar destinul lui a fost greu încercat”.

Mai mult decât atât, mai ar fi ceva de spus pe marginea subiectului, și anume că Ghiță Balmuș va fi adoptat de mama Lolei, cam această ar fi informația momentului. "Îmi place acest copil, prin câte a trecut în viață lui, este de admirat. Văd la el un suflet mare, ceea ce pe mine m-a impresionat profund. L-aș adopta în sensul bun al cuvântul, nu ad literam. De aceea, când se va termină Survivor România și fata mea va veni acasă, la noi, în Moldova, mi-ar plăcea să îl cunosc, să vină la noi", a spus emoționată Maria Crudu.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Când se redeschid școlile? Anunț ferm de la Guvern. Toți elevii sunt vizați

Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

Elena Ionescu ”i-a suflat” locul unei alte vedete la Survivor România 2020! Cine e frumoasa care trebuia să meargă în Dominicană și ce s-a întâmplat de fapt?

Iulian Pîtea șterge pe jos cu Emy Alupei! O mincinoasă! ”A crezut că a scăpat basma curată și a reușit să ne manipuleze pe noi toți încât să aruncăm cu noroi în Iancu că este...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies