De ce a scuipat-o Emy pe Asiana Peng la Survivor? Înaintea competiției, Emy Alupei declara: ”Primul meu iubit m-a înșelat cu o chinezoaică, ceva, nu mai știu..”

Emy Alupei și Asiana Peng au avut parte de mai multe scandaluri la Survivor, competiție care își va desemna câștigătorul sau câștigătoarea la finele acestei luni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Emy Alupei și Asiana Peng au avut parte de mai multe scandaluri la Survivor, competiție care își va desemna câștigătorul sau câștigătoarea la finalul lunii mai. ”Emy a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România, moment în care noi, toți, am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și apoi i-a adresat cuvinte dure lui Mihai! Nu este normal să se întâmple așa ceva. Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine! Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”, a dezvăluit Cezar Juratoni, la un moment dat, în Consiliu, exact în perioada în care faimoasa Emy a tunat și a fulgerat la adresa tuturor.

Citeste si: “Survivor Romania” se pregateste de batalia finala! Desemnarea castigatorului celei mai indragite competitii va avea loc, in direct, la Kanal D, pe 30 mai

Citeste si: Ea este femeia care îi va dărui o fetiță lui Augustin Viziru! Fostul concurent de la Survivor a ținut-o ascunsă luni de zile: „Să vadă toată lumea despre cine e vorba”

După ce a fost eliminată din competiție, Asiana Peng nu a rămas datoare și a pus lucrurile la punct, iar WOWbiz vă relatează dezvăluirile. 

”Pot spune cu sinceritate, și chiar la cald, fără resentimente că Da, ”micuța Emy” m-a deranjat. De când a venit, a destabilizat echipa. Nu pot să reproduc reacțiile ei de la început, e greu...Ce să zic, este o colegă destul de dificilă, pe care am ajutat-o, deși nu merita nici să mă uit la ea. Oscila, ba era cu Gratiela, apoi a intervenit între mine și Elena, s-a aliat pe urmă cu Ghiță! În fine, nu o judec, fiecare a acționat ca să îi fie bine, dar dacă ar fi să o caracterizez, aș spune despre ea că este o fire dominantă, care se aprindea foarte repede...Se plângea că nu are prieteni, și lucrul acesta este explicabil. Totuși, nu îi port pică, cred că, așa ca om este OK”, a comentat Asiana la Fanarena.

fara descriere

De remarcat ar fi faptul că, la începutul acestui an, chiar înainte de începerea show-ului, cântăreața Emy Alupei declara următoarele despre viața ei sentimentală. 

”Am avut iubiți, dar... gen, în liceu. Pe vremea aia nu o luam în serios și eu nu vreau să fac nimic dacă nu e ceva serios. Am fost îndrăgostită de primul meu iubit. Cinci luni am stat în bancă, eram prieteni buni. Aveam 16 ani, ne țineam de mână în bancă, atât făceam. Cred că s-a plicitisit de mine, băieții la vârsta asta mai vor și altceva. M-a înșelat cu o chinezoaică, ceva, nu mai știu. I-am văzut pe stradă. M-am supărat foarte rău”, a mai declarat Emy, într-un interviu apărut cu doar o lună înainte de începerea show-ului din Republica Dominicană. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate