Syda a recunoscut! S-a împăcat, în sfârșit, cu Elena Băsescu: „Relația mea cu Elena...”

Sya s-a împăcat cu fosta lui soție, Elena Băsescu.

Autor: M.B.

In articol:

Când Syda și Elena Băsescu au divorțat nbiemni nu se aștepta ca relația lor să ajungă să fie atât de bună, însă minunea s-a întâmplat. De dragul copiilor pe care îi au împreună, cei8 doi foști soți au lăsat divergențele în trecut și își focusează toată atenția asupra celor mici.

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit Bogdan Ionescu pentru click.ro.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Syda, întâlnire la ceas de seară cu iubita pe care a scos-o cu forța din mașină! S-au întors la ”locul faptei” dar n-au putut să se privească în ochi! VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Ionescu nu mai formează un cuplu cu Sofia Meraki

Un scadal monstru a avut loc în urmă cu o săptămân între Syda şi iubita lui, Sofia. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a mers împreună cu şoferul şi a luat-o pe Sofia din club, dar pe drum lucrurile au luat o întorsătură neşteptată şi el a obligat-o pe tânără să coboare din maşină.

După ce s-a dat jos, el a tras-o pe fată de mână şi a scos-o în stradă. Ea i-a scuipat maşina, după care s-a aşezat pe marginea trotuarului şi a plâns minute în şir. Când s-a mai liniştit fata a luat un taxi şi a plecat acasă. 

După ce imaginile cu ea şi Syda au apărut în presă, ea şi-a cerut scuze pentru comportamentul ei faţă de părinţii iubitului, care, spune ea, au primit-o în familia lor cu braţele deschise. 

Syda a vorbit şi el despre evenimentul cu pricina şi a spus că îi pare rău pentru felulîn care au decurs lucrurile.   “Regret ce s-a întâmplat, nu trebuia să se termine aşa! Pot să spun «nu faceţi ca mine». Este o relaţie care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar linişte”, a declarat Syda pentru Click!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies