Syda, întâlnire la ceas de seară cu iubita pe care a scos-o cu forța din mașină! S-au întors la ”locul faptei” dar n-au putut să se privească în ochi! VIDEO EXCLUSIV

Syda și-a dat întâlnire la ceas de seară cu Sofia, femeia pe care a agresat-o înainte de sărbători.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Vulcanicul Syda a revenit la sentimente mai bune față de Sofia, iubita pe care a scos-o cu forța din mașină înainte de sărbători. A fost un episod violent, surprins de paparazzi, care a pus capăt unei relații de aproape un an. Sau cel puțin așa se știa până acum.

Citeste si: Scandal şi bătaie în plină stradă! Fostul ginere al lui Traian Băsescu şi-a aruncat iubita din maşină şi a abadonat-o pe marginea drumului!

Citeste si: Prima reacţie a iubitei lui Syda după ce s-a certat cu el în plină stradă! A tras-o afară din maşină şi a lăsat-o plângând pe trotuar

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: Prima reacţie a lui Syda după ce a dat-o pe iubita lui afară din maşină şi a lăsat-o plângând pe trotuar: „Este o relaţie care...”

În urmă cu câteva seri – surpriză! Bogdan Ionescu și Sofia au fost surprinși din nou de paparazzi WOWbiz.ro

împreună. Scena este una absolut fabuloasă și surprinde perfect starea de spirit al celor doi. Syda și Sofia au ieșit dintr-un local și s-au urcat în mașina bărbatului unde au urmat momente de tăcere amestecată cu vinovăție. Cei doi n-au fost în stare să schimbe nici măcar două vorbe în cele câteva minute cât au fost filmați de paparazzi. Pentru că nimeni nu părea capabil să spargă gheața, Syda a demarat spre zona în care locuiește femeia.

Ajunși la destinație, cei doi au mai petrecut câteva minute în mașină, după care bruneta a coborât. Singură de data aceasta! Sofia a plecat către un magazin unde a cumpărat un cadou și a rămas la un automat pentru a plăti o factură. Nu a mai plâns, în schimb a privit în gol și a dat din cap ca și cum ar vrea să-și șteargă din memorie o anumită imagine.

Syda: ”E o relație care s-a terminat”

În decembrie, paparazzi au surprins imagini incredibile în care Syda își scotea cu forța iubita din mașină, în timp ce aceasta îl lovea. Rămasă în stradă, femeia a scuipat pe parbrizul mașinii lui Bogdan. Ulterior, cei doi și-au cerut scuze: Syda față de cei care au văzut imaginile, Sofia doar față de părinții iubitului său.

”Regret ce s-a întâmplat, nu trebuia să se termine așa! Pot să spun ”nu faceți ca mine”. Este o relație care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniște”, spunea atunci Syda.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Şoc în Poiana Braşov: Syda ar fi sărit să îl bată pe Gigi Becali!

Ea e noua iubită a lui Syda! După despărţirea de Maria Grigoriu, fostul soţ al Elenei Băsescu s-a cuplat cu o altă bombă sexy

Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

Gigi Becali, acuzaţii grave! Spune că Syda i-ar fi cerut bani de droguri: „Mi-a cerut 7000 de euro pentru că...”

Veste ȘOC despre Florin CĂLINESCU! Este anunțul momentului despre marele prezentator TV

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Ginere lui Gigi Becali, prins drogat la volan. Nu ar fi fost la prima abatere

Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies