Syda, sarut pasional cu o olteancă fierbinte! Senzuala Sheila l-a făcut să uite pe fostul soț al Elenei Băsescu de problemele în amor VIDEO EXCLUSIV

Bogdan ”Syda” Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, face senzație la brațul unei oltence fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro la ceas de seară în compania unei oltence fierbinți. Sheila este porecla Oanei, o tânără născută în Craiova într-o familie bogată. De câteva luni, ea este iubita oficială a lui Syda.

fara descriere

”Love is in the air”, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în cazul celor doi îndrăgostiți. Senzuala Sheila l-a ”îmblânzit” pe playboy-ul Syda și l-a tras lângă ea. Ea pare mereu să-i caute privirea mereu procupată cu telefonul mobil și îi mai fură câte un sărut. El pare în sfârșit liniștit, după câteva eșecuri majore în viața sentimentală. Totuși, nu vă așteptați la dovezi publice mai mari de iubire: Syda nu e genul ”gingaș și sentimental”, așa că după două-trei săruturi la masa din restaurant, treaba paparazzilor WOWbiz.ro s-a cam încheiat.

Citeste si: Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, primele declarații despre noua iubită: „Relația noastră a demarat...”

Citeste si: Fostul soț al Elenei Băsescu a făcut furori printre animatoare! Avem DOVADA

Citeste si: Fosta logodnică a lui Syda a revenit la obiceiurile ei mai vechi! Imagini incredibile cu fotomodelul care s-a iubit cu ex-ul Elenei Băsescu

fara descriere

Syda și-a găsit liniștea după divorțul de EBA

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu Elena Băsescu până în 2016, atunci când au divorțat după 4 ani de mariaj. Copiii cuplului au rămas în grija mamei, iar cei doi nu au vorbit niciodată despre motivele despărțirii. Amândoi încearcă să-i protejeze cât mai mult pe cei mici, astfel încât aceștia să nu simtă lipsa celuilalt părinte. Într-o convenție semnată la divorț, Elena și Bogdan au stabilit să-și petreacă împreună vacanțele, ca o adevărată familie.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate