Tabloul care o speria de moarte pe Christine Valmy! Femeii de afaceri ii era frica de pisicile negre! FOTO!

Regretata femeie de afaceri Christine Valmy s-a mutat din Romania in urma cu zeci de ani, dar cu toate acestea nu si-a vandut “bijuteriile” de apartamente situate pe Calea Victoriei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Regretata femeie de afaceri Christine Valmy s-a mutat din Romania in urma cu zeci de ani, dar cu toate acestea nu si-a vandut “bijuteriile” de apartamente situate pe Calea Victoriei.
Reporterii WOWbiz.ro au patruns intr-una dintre locuintele spatioase, cu aspect de muzeu si, intocmai cum povestea cea care le-a cumparat si decorat, rozul  te inconjoara in fiecare incapere. La loc de cinste, pe peretii casei se regasesc tablouri cu diverse teme, de la flori si fructe, pana la portrete. Nu lipsesc nici sculpturile, si nici piesele de mobilier ce vorbesc despre bunul gust al persoanei care le-a ales. In casa exista si un obiect pe care "regina cosmeticelor" nu il suporta, dar pentru ca se obisnuise cu el, nu l-a aruncat. "Nu suporta tabloul cu pisica. Ii era frica de pisicile negre si de fiecare data cand intra in sufragerie spunea ca vrea sa-l dea jos. Pana la urma s-a obisnuit cu el si l-a lasat pe perete", ne-a povestit Marina Valmy, fiica milionarei care s-a stins din viata in urma cu un an si jumatate.

fara descriereReporterii WOWbiz.ro au patruns intr-una dintre locuintele spatioase, cu aspect de muzeu si, intocmai cum povestea cea care le-a cumparat si decorat, rozul  te inconjoara in fiecare incapere. La loc de cinste, pe peretii casei se regasesc picturi cu diverse teme, de la flori si fructe, pana la portrete.

Nu lipsesc nici sculpturile, si nici piesele de mobilier ce vorbesc despre bunul gust al persoanei care le-a ales.

In casa exista si un obiect pe care "regina cosmeticelor" nu il suporta, dar pentru ca se obisnuise cu el, nu l-a mai aruncat.

"Nu suporta tabloul cu pisica. Ii era frica de pisicile negre si de fiecare data cand intra in sufragerie spunea ca vrea sa-l dea jos. Pana la urma s-a obisnuit cu el si l-a lasat pe perete", ne-a povestit Marina Valmy, fiica milionarei care s-a stins din viata in urma cu un an si jumatate.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate