Talon de pensie electronic, propunerea făcută de Violeta Alexandru: „Dacă ne axăm pe principiul nu se poate, atunci nu se va putea moderniza niciodată nimic”

Violeta Alexandru a anunţat că vrea să depună un amendament pentru ca pensionarii să poată beneficia şi de talon de pensie în variantă electronică.

Violeta Alexandru
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Președintele PNL București vrea să vină în sprijinul pensionarilor. Violeta Alexandru își dorește ca pensionarii să limiteze atât interacțiunile cu poștașii, cât și drumul la poștă. Mai exact, deputatul liberal vrea să depună un amendament ca talonul de pensie să poate fi transmis și în variantă electronică.

Violeta Alexandru este de părere că acest lucru ar fi folositor pentru ca românii să nu mai piardă timpul așteptând poștașul. Deputatul liberal a explicat pe contul său de Facebook că a avut discuții cu pensionarii despre faptul că, primind pensia pe card, poștașii nu le mai aduc talonul de pensie.

Citeste si: Raluca Turcan: „35.000 de persoane cumulează pensia cu salariul, la stat”

„Ideea asta să stai acasă, să nu îți poți face niciun program în așteptarea poștașului este, pur și simplu, depășită. Ca și cea privind obligația de a merge tu la poștă pentru un serviciu pentru care statul plătește să îți fie livrat. Nu mai vorbesc de faptul că suntem în pandemie și ideea de a merge toți la poștă mi se pare neinspirată.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Citeste si: O pensionară a fost atacată în scara unui bloc din Capitală! Camerele de supraveghere au surpins totul

Am tot avut discuții cu pensionarii (și le mulțumesc cu această ocazie) în mediul online. Chiar acum câteva minute vorbeam cu un domn pensionar pe acest subiect. Cine crede că pensionarii nu folosesc tehnologia se înșeală. E drept că până la experiența de ministru nu avut ocazia să mă conving de acest lucru”.

Talon de pensie
Talon de pensie

Talonul de pensie poate fi vizualizat pe platforma CNPP

Potrivit spuselor sale, pentru cei care primesc pensia pe card, talonul de pensie s-ar putea trimite la cerere, în format electronic. Totodată, talonul de pensie poate fi vizualizat chiar din contul individual pe care orice pensionar îl poate avea în platforma CNPP.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Turcan: „35.000 de persoane cumulează pensia cu salariul, la stat”

S-a aflat! Ce pensie încasează Florin Piersic, după 65 de ani de muncă

Câți bani primește ca pensie alimentară Elena Băsescu! Fiica lui Traian Băsescu are trei copii

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Se schimbă harta Europei?! Un document neoficial al UE provoacă panică în Balcani

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Consternare în direct, la TV. Jurnalistul CTP a plecat, nervos, din emisiune. Scene incredibile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies