Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Tamara Buciuceanu Botez a fost una dintre cele mai mari actrițe din teatrul românesc, însă a avut un mare regret în ceea ce privește viața personală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

tamara buciuceanu a murit


In articol:

Tamara Buciuceanu Botez era foarte discretă în ceea ce privește viața ei intimă, însă a vorbit în cadrul unui interviu din 2017 care era cel mai mare regret al vieții sale. 

Citeste si: Secretul cruciulițelor pe care le poartă la gât mama Alexandrei Măceșanu! De ce le ascunde sub bluză? DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cum arată bunica Marianei de la Puterea Dragostei! Ce a spus tânăra despre bătrâna din Republica Moldova

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis anunță noul premier la ora 17.00 - LIVE

Tamara Buciuceanu Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Actrița s-a dedicat trup și suflet vieții persoanale și nu a mai avut timp să se ocupe și de cea personală. Tamara Buciuceanu Botez nu a avut copii și spunea că regretă acest fapt. 

tamara buciuceanu botez

„N-am avut timp. Am jucat atât de mult, încât n-am avut timp. Nu se poate chiar totul să ai, nu poţi. Cred că este o vorbă frumoasă pe care mi-a scris-o Mişu Dobre. Spunea că:'pornind de mic copil într-o lume de visare, mi-am creat un gel subtil de credinţă şi cântare. Şi de-aş fi azi întreabată, ce-aş avea să mai spun, zic c-aş lua-o de la capăt şi acum'. Am realizat într-o seară, stând şi cu Stela, pentru că noi aveam camera impreună, şi ne gândeam cine ar fi putut să facă, ce am făcut noi. Dar să ştiţi, cu foarte multă atenţie și cu foarte multă muncă. Spectacolul era 50 de minute citit în faţă, iar ca să facem 1 oră şi un sfert, fiecare a avut câte un recital de-al nostru” spunea, în urmă cu doi ani, Tamara Buciuceanu-Botez.

a murit tamara buciuceanu

Tamara Buciuceanu Botez a vorbit despre marele său regret în ultimul intereviu din viața sa. Actrița a spus în acel moment că va fi ultimul interviu pe care îl va acorda și a rugat-o pe moderatoare să nu pună multe întrebări pentru că ea are foarte multe de spus.

Tamara Buciuceanu Botez a murit pe 15 octombrie la Spitalul Elias din Capitală, după ce a stat timp de 20 de ore intubată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate