Cum arată bunica Marianei de la Puterea Dragostei! Ce a spus tânăra despre bătrâna din Republica Moldova

Mariana de la Puterea Dragostei pare mereu veselă și nepăsătoare la ceea ce se întâmplă în jurul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Deși are 27 de ani, Mariana se îmbracă mai mereu în roz, adoră baloanele și dansează tot timpul, pe melodiile lui Jador, spre exasperarea celor fete de la Puterea Dragostei.

Mariana a povestit mereu că ea e din republica Moldova, unde a participat la numeroase concursuri de frumusețe și unde este cunoscută. Tânăra se pare că le duce dorul celor de acasă. Zilele trecute, Mariana a intrat într-un live cu mama și bunica ei, pentru că bătrânei îi era tare dor de nepoata ei.

fara descriere

Apoi, Mariana a făcut o captură cu cele două și a postat-o pe pagina ei de socializare, cu mesajul: ”Cele mai scumpe: mami și bunica!”

Citeste si: Două concurente de la Puterea Dragostei s-au sărutat de față cu toți! Andra și Andreea au stârnit râsete din partea concurenților

Citeste si: Schimbare uriașă pentru Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”! Ce se întâmplă cu el VIDEO

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” i-a spus lui Livian, verde-n față, care îi sunt defectele. Reacția halucinantă a "Lupului"

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei, pasiune pentru Jador

Mariana susține că a venit la Puterea Dragostei pentru că nu și-a găsit iubirea până la 27 de ani. În show, Mariana a făcut o pasiune pentru Jador, pe care îl asaltează cu declarațiile de iubire, iar mai nou îl agasează cu apropierele ei, deși tânărul a mărturisit că nu poate să fie nimic între ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate