Tânără violată în grup, chiar de ziua ei! Ce au descoperit medicii când a ajuns la spital

O fată a primit cel mai dureros cadou de ziua ei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

O tânără de doar 19 ani a avut parte de un final îngrozitor, după ce a fost violată de patru bărbați, chiar de ziua ei.

În timp ce se pregătea să taie tortul într-o casă aflată lângă Mumbai, India, adolescenta a fost violată cu sălbăticie de patru bărbați. Fata călătorise mai bine de 300 de kilometri pentru a sărbători ziua de naștere și nimic nu avea să prevestească tragedia din acea zi.

Citeste si: Gheorghe Dincă avea o amantă celebră! Cu ce persoană publică s-a iubit criminalul din Caracal

Citeste si: Horoscop SEPTEMBRIE 2019. Se anunță o lună a schimbărilor pentru mai multe zodii

Citeste si: Un cunoscut afacerist din România s-a sinucis! A lăsat un bilet în care și-a explicat decizia

În ciuda rănilor severe suferite, tânăta a refuzat să îi spună familiei ce s-a întâmplat și nici nu a mers la Poliție pentru a depune o plângere împotriva agresorilor săi, potrivit Mirror.

Tânăra violată a murit din cauza rănilor suferite

Însă adolescenta a început să se simtă rău, așa că a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au descoperit șocați ce s-a întâmplat, după ce și-au dat seama că fata a fost agresată sexual.

Atunci, ea a recunoscut că a fost răpită de patru bărbați, după ce a fost dusă cu forța în casa unuia dintre ei. După ce a dezvăluit ce a pățit, tânăra a murit din cauza rănilor severe, lăsându-i pe părinții săi fără cuvinte.

În plus, părinții le-au spus anchetatorilor că nu vor lua trupul de la morgă până când atacatorii nu vor fi puși sub acuzare.

La începutul lunii, un alt caz a șocat o țară întreagă. Atunci, o fetiță de numai trei ani a fost răpită de lângă mama sa dintr-o gară, violată în grup și decapitată. Micuța a fost găsită lângă stație la scurt timp după ce mama și-a dat seama de dispariție.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate