Tânărul de 20 de ani din Ploiești, care și-a maltratat iubita și i-a spart un pahar în cap, noi acuze! Ce au descoperit procurorii în calculatorul lui

Noi dezvăluiri în cazul lui Robert, tânărul care și-a maltratat iubita în apartamentul din Ploiești. Ce au găsit procurorii în calculatorul lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Robert Gabriel Berechet este tânărul care și-a maltratat iubita încă dinainte să ajungă majoră. Anul trecut, la începutul lunii decembrie, mai multe videoclipuri au fost postate pe rețelele de socializare, în timp ce tânărul își torturează iubita, o umilește și îi sparge un pahar din sticlă în cap. Scenele violente au fost filmate atunci când tânăra avea 17 ani.

Citeste si: Tânăra din Ploieşti nu este prima victimă a lui Robert! Detalii de ultimă oră de la anchetatori

Acum, însă, după ce tânăra majoră se află sub protecție și a primit îngrijiri medicale, Robert Gabriel este poreclit ”Bestia de la Ploiești”. Procuorii au făcut căutări amănunțite și au descoperit în calculatorul lui, în afară de imaginile șocante cu tânăra maltratată, și pornografie infantilă, conform Antena 3.

Citeste si: S-a aflat! Ce i-au făcut doi puşcăriaşi lui Robert Berechet, tânărul care s-a filmat torturându-şi iubita!

Robert Gabriel Berechet este fiul unui infractor periculos, care, în prezent, este într-o închisoare din Italia şi al unei femei care se laudă că ar lucra în Armată. După ce scandalul cu Cătălina a izbucnit, s-a aflat şi de antecedentele tânărului, căruia i s-au deschis în trecut mai multe dosare penale din pricina comportamentului său agresiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: