Taner Olmez, actorul care joacă rolul lui Ali Vefa în "Doctorul minune", o viață de film: "Mi-am văzut fratele pentru prima dată când aveam 4 ani"

Detalii neștiute despre viața lui Taner Olmez, actorul care îl interpretează pe Ali Vefa, în serialul "Doctorul minune".

Autor: Ioana Stan

In articol:

Ali Vefa este personajul central în serialul "Doctorul minune" și este interpretat de actorul Taner Olmez. Puțini știu însă amănunte despre viața sa care nu a fost deloc ușoară.

Mulți dintre copiii din România, din păcate, sunt nevoiți să crească fără părinții plecați în străinătate pentru a le oferi un trai mai bun.

Actorul care îl interpretează pe Ali Vefa în "Doctorul minune" a avut o copilărie grea

Taner Olmez, actorul care joacă rolul lui Ali Vefa în "Doctorul minune", o viață de film: "Mi-am văzut fratele pentru prima dată când aveam 4 ani"

Taner Olmez este actorul care îl interpretează pe Ali Vefa în "Doctorul minune"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Taner Olmez, interpretul lui Ali Vefa din serialul "Doctorul minune", difuzat la Kanal D, provine dintr-o familie modesta, de măcelari. Copilăria sa este asemănătoare celei pe care o trăiesc și astăzi mulți copii din România. Din dorința unui trai mai bun, părinții celebrului actor au fost nevoiți să plece din Turcia și să muncească în Elveția câțiva ani. Taner și fratele său mai mare au fost crescuți de bunici, separați ani de zile.

"Am fost crescuți fiecare de către o bunică. Mi-am văzut fratele prima dată când aveam 4 ani.

Țin minte că era foarte supărat pe mine, dar după ce m-a văzut s-a mai liniștit. Mi-a spus <Te-am văzut o dată, am crezut că ești un copil foarte drăguț cu părul tău negru și creț>”, rememora chipeșul actor prima întâlnire cu fratele său mai mare.

Citeste si: Cele mai sexy poze cu Doctorul Minune în viața reală. Nu ai crede că actorul poate să arate așa atunci când nu joacă rolul lui Ali Vefa

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Taner Olmez, actorul care joacă rolul lui Ali Vefa în "Doctorul minune", o viață de film: "Mi-am văzut fratele pentru prima dată când aveam 4 ani"

Ali Vefa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viața i-a fost una dificilă și plină de provocări. Familia actorului a cunoscut și extaz și agonie.

Au avut câteva măcelării la care lucrau unchii și tatăl și bunicul său, dar au pierdut totul. Ca să reușească să se întrețină la studii, Taner Olmez a fost nevoit să presteze tot felul de activități, însă niciodată nu i-a fost rușine de muncă.

"Am înțeles de la 21 de ani cât de importantă este munca. Am lucrat la un magazin alimentar, apoi la unul de bijuterii, am făcut tot felul de lucruri. Am trecut prin multe greutăți, dar am acumulat amintiri și povești extrem de prețioase"., a declarat actorul potrivit instyle.com.

Citeste si: Doi actori din serialul Doctorul minune sunt și cântăreți. Nu o să-ți vină să crezi cum cântă Taner Olmez și Onur Tuna. VIDEO

Cum s-a documentat actorul pentru rolul din "Doctorul minune"

Taner Olmez, actorul care joacă rolul lui Ali Vefa în "Doctorul minune", o viață de film: "Mi-am văzut fratele pentru prima dată când aveam 4 ani"

Ali din "Doctorul minune"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Propria sa viață l-a ajutat să acceseze mai ușor rolurile pe care le interpretează. Învățat de mic să muncească, îndrăgitul actor s-a documentat luni de zile și pentru rolul pe care îl interpretează în serialul "Doctorul minune", un geniu autist.

"Am întâlnit mulți copii cu autism, am vorbit cu familiile lor. De cele mai multe ori am tăcut și am observat, m-am implicat în lumea lor. M-am dus la ei acasă, am stat cu ei în camera lor. Ali este un personaj special, dar și pentru un rol secundar aș dedica timp să mă documentez, așa am procedat mereu. Asta este datoria fiecărui actor, este o responsabilitate pe care o are în fața publicului.", a adăugat Taner Olmez potrivit instyle.com.

Citeste si: Cine este Taner Olmez, actorul care interpretează rolul lui Ali Vefa din serialul turcesc "Doctorul Minune"

Ali Vefa, interpretat de Taner Olmez în "Doctorul Minune", intra în casele telespectatorilor în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, la kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ali Vefa din "Doctorul minune" va deveni tată în viața reală. Soția actorului Taner Olmez, Ece Çeşmioğlu Ölmez, este însărcinată. Care este sexul bebelușului

Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

Cum arăta "Doctorul minune" în copilărie. Seamănă sau nu Taner Olmez cu Ali, personajul lui din serial. FOTO

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea dimineții despre ELENA UDREA! Avocatul său a făcut anunțul. NIMENI nu ar fi crezut asta

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Cei mai puternici oameni ai Planetei se întâlnesc la Davos. Discuții fundamentale pentru viitorul omenirii

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies