Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D

Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D

Taner Olmez, îndrăgitul personaj Ali Vefa din serialul “Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se numără printre cei mai apreciați actori, ai tinerei generații, din Turcia, dar și de peste hotare.

În vârstă de 35 de ani, Taner Olmez a acumulat deja treisprezece ani de experiență în domeniul actoriei, în teatru și film, cucerind rapid milioane de fani din întreaga lume cu talentul său actoricesc.

Cu un farmec aparte și o dragoste nemărginită pentru actorie, Taner Olmez a reușit să fascineze și să se facă remarcat drept unul dintre cei mai talentați actori tineri, încă de la debutul său în acest domeniu. 

Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D

Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Iată ce le recomandă Taner Olmez tinerilor care își doresc să devină actori.

“Tuturor celor care doresc să îmbrățișeze această fascinantă profesie, le recomand să citească mult, să cerceteze, în orice domeniu, cât mai mult și să fie buni observatori. Această profesie nu trebuie făcută pentru a deveni faimos, așa că le recomand să se întrebe la ce se așteaptă cu adevărat de la actorie, și să analizeze bine răspunsul pe care și-l vor oferi”,  a declarat actorul pentru o prestigioasă publicație locală.

Absolvent al Facultății de Teatru și Film a Universității din Istanbul, Taner a devenit a devenit actor cu drepturi depline în 2008 iar de atunci a strâns zeci de roluri jucate în piese de teatru și film.

Pe Taner Olmez îl puteți urmări, interpretând rolul Ali Vefa, din serialul fenomen “Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa:  https://www.fox.com.tr/daha-daha-fox/ozel-haberler/2960/taner-olmez-sorularimizi-yanitladi

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lume puțină la parastasul lui Cornel Galeș! Doar câțiva apropiați au venit la mormântul soțului Ilenei Ciuculete, la doi ani de la moartea acestuia! Dezvăluiri exclusive

Unde lucrează Marius Csampar, fost condamnat pe viață pentru omor? ”Am fost întrebat dacă am ajuns gunoier” VIDEO

Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea lui Ceaușescu! Deși recrutat, fostul prezentator nu a dat nici o notă informativă despre colegii străini!

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

OMS a făcut cel mai crunt anunț al momentului. Nimeni nu ar fi crezut că se va întâmpla asta. ESTE CUMPLIT

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies