Tatăl Alexandrei din Caracal este distrus de durere! Bărbatul nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție: „Am trecut pe lângă ea”

Tatăl Alexandrei din Caracal a dezvăluit că a trecut pe lângă ea în timp ce o căuta. Nu știa cât de aproape era fiica lui,iar acum este distrus de durere și nu poate scăpa de sentimentul de vinvoăție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Dispariția Alexandrei a cutremurat o țară întreagă și milioane de oameni așteaptă cu sufletul la gură și speră că adolescenta de doar 15 ani va fi găsită în viață. De departe cei mai afectați sunt mebrii familiei li apropiații copilei. Tatăl ei este distrus de durere și se simte vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat fiicei lui. Își dorește ca el să fi putut face ceva pentru a o proteja.â

fara descriere

Tatăl Alexandrei a declarat că s-a aflat la doar o stradă distanță de fiica lui, la un moment dat. „La câte am văzut și eu, că până acum nu am avut de-a face, e posibil orice… Da, e posibil. Și azi am fost (am căutat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am căutat în culturi, în canale, unde vedeam, ne duceam să facem ceva”, a spus tatăl Alexandrei, la televizor.

Citeste si: Gheorghe Dincă, recunoscut de o tânără din Vâlcea! Încercase să o racoleze din fața spitalului: „A încercat să facă gesturi obscene cu limba”

Citeste si: Gigi Becali, declarație tranșantă: „Gheorghe Dincă îl are de Diavol în el. Pe astfel de oameni i-aș chinui până închid ochii”

Citeste si: Tinere hărţuite și amenințate pe Facebook: „Poliția e în subordinea mea. Am și asasini plătiți, deci mare grijă cum vorbești”

„Noi am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal și ea a fost pe Craiovei. Mă învinovățesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn”, a mai spus bărbatul.

"M-am simţit neputincios, pentru că am participat la căutari, şi m-am simtit foarte rău că nu am putut sa o salvez. Noi ne-am dus acolo pe Decebal, nu ne-am dus pe Craiovei. Acolo trebuia să ne ducem, îmi reproşez asta tot timpul", a mai declarat tatăl Alexandrei Măceșanu la televizor.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate