Tatăl Andreei Bălan este îngrijorat pentru sănătatea fiicei lui. Săndel Bălan, mesaj de încurajare pentru artistă

Tatăl Andreei Bălan a transmis un mesaj de încurajare pentru fiica sa.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

foto
Andreea Balan[Sursa foto: Facebook]

Tatăl Andreei Bălan este îngrijorat pentru sănătatea fiicei sale. Săndel Bălan a transmis un mesaj de încurajare pentru Andreea Bălan prin intermediul presei.


In articol:

foto
Sandel Balan[Sursa foto: Facebook]

Săndel Bălan îi transmite Andreei Bălan că o iubește și îi dorește multă sănătate.

„Am fost foarte îngrijorat de cum am aflat că fiica mea este din nou internată la clinica Sanador și am ținut legătura permanent cu ea și cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament și mă bucur că a trecut peste problema medicală. Îi transmit pe această cale că tata o iubește și-i doresc să fie mereu sănătoasă și fericită lângă nepoțelele mele, Ella și Clara!”, a spus Săndel Bălan.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Sandel Balan - Trupa Andre[Sursa foto: Facebook]

Andreea Bălan a fost operată de urgență

Andreea Bălan a fost internată de urgență și a fost operată după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Artista a avut un abces abdominal. Potrivit specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne, informează cancan.ro.

Citeste si: Andreea Bălan, primele declarații despre operație! Medicii au dat verdictul: „În urma investigațiilor, doctorii au descoperit...”

Andreea Bălan a mai trecut prin momente dificile

Andreea Bălan a intrat în stop cardio respirator la nașterea celui de al doilea copil. Artista a fost resuscitată și a trecut cu bine peste această grea încercare a vieții.

„Evoluţia şi starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătăţit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze şi să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1 la 80.000 de naşteri”, a declarat un reprezentant al spitalului.

Citeste si: George Burcea este în culmea disperării: „Încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Andreea Bălan a fost operată de urgență. În ce stare se află vedeta: „Sunt foarte rare aceste incidente”

Andreea Bălan, probleme grave de sănătate! Cadrele medicale se tem de ce e mai rău

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies