Tatăl Asianei Peng este cel mai înalt chinez din România! Cum arată și ce înălțime are părintele micuței gimnaste de la Survivor?

Tatăl Asianei Peng este probabil cel înalt chinez care trăiește în România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Asiana Peng este cea mai scundă sportivă de la Survivor România 2020, însă și una dintre cele mai luptătoare. În familia gimnastei, extrem de cunoscută este mama acesteia, Silvana, cea care a apărut de multe ori în presă în contextul scandalului excluerii Asianei din loturile naționale de gimnastică.

fara descriere

Asiana mai are un frate, Răzvan, care nu are legătură cu sportul. Tatăl Asianei se numește Yong Peng și este unul dintre cei mai deiscreți afaceriști din România. Yong Peng locuiește la Deva iar cel mai interesant detaliu despre acesta este că atrage toate privirile atunci când intră într-o încăpere.

Tatăl Asianei are 1,90 metri!!!

fara descriere

Motivul este acela că tatăl Asianei este impresionant prin statură. Peng are în jur de 1,90 m, un lucru mai puțin obișnuit pentru un chinez. În condițiile în care, în China, media înălțimii la bărbați este de aproximativ 1,70 m, tatăl Asianei este probabil cel mai înalt chinez care locuiește în România.

Citeste si: Lino Golden, Bogdan Vladau, Asiana Peng si Raul Cormos, cei patru Faimosi propusi spre eliminare. Cine va parasi competitia Survivor Romania saptamana aceasta!

Citeste si: Asiana Peng, mărturii despre calvarul de la lotul de gimanstică: ”Aici am aflat că poţi să şi mori de foame, aici mi-am pierdut şi cunoştinţa!”

Citeste si: Bogdan Vlădău, dezamăgit de coechipierii de la Survivor România: ”M-am înșelat de multe ori în viață asupra oamenilor”

Citeste si: Bogdan Vlădău, dezamăgit de coechipierii de la Survivor România: ”M-am înșelat de multe ori în viață asupra oamenilor”

fara descriere

Cum a ”reușit” Asiana să fie atât de scundă? Ei bine, sportiva seamănă din acest punct de vedere mai mult cu mama ei, care este o persoană nu foarte înaltă. Tocmai acesta a fost și argumentul pentru care Asiana a practicat gimnastica și a făcut-o la nivel de performanță. Dacă ar fi fost mai înaltă, nu ar fi avut nici o șansă să practice acest sport.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate