Tatăl lui Abi Talent a cerut reabilitarea! Bărbatul are un trecut controversat dar vrea să convingă judecătorii că a devenit un cetățean model! EXCLUSIV

Tatăl lui Abi Talent este la un pas să obțin reabilitarea judecătorească, după ce în tinerețe a avut ceva probleme cu legea și chiar a stat închis câțiva ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Suraj, tatăl lui Abi Talent, este un personaj binecunoscut în cartierele mărginașe ale Buzăului, acolo unde familia puștiului-fenomen de pe Youtube locuiește în prezent. Bărbatul are câteva fapte la activ, unele cu pronunțat caracter penal, însă acum spune s-a făcut cuminte și chiar a solicitat în mod oficial reabilitarea judecătorească.

Mai exact, tatăl lui Abi a cerut instanței ”albirea” cazierului, pe motiv că a devenit un cetățean model care trebuie să se bucure de toate drepturile pe care le-a pierdut în perioada în care a fost condamnat.

Tatăl lui Abi Talent a cerut să aibă cazierul curat

Magistrații de la Judecătoria Buzău ar putea să se pronunțe în acest caz pe data de 8 decembrie 2021, atunci când are loc următoarea înfățișare în procesul deschis de Julien, tatăl lui Abi Talent. Bărbatul a apelat la aceeași procedură legală pe care a urmat-o și celebrul Nelson Mondialu’, care a reușit să obțină reabilitarea judecătorească la aproape 20 de ani de la ultima condamnare penală.

Abi Talent, tata

Abi talent, alături de tatăl lui

Tatăl lui Abi Talent a ajuns cunoscut în mahalaua Buzăului după ce ar fi fost implicat în câteva scandaluri cu clanurile țigănești din zonă, conform cancan.ro. Suraj și-a consolidat numele în zonă dar ar fi ajuns și în fața procurorilor în câteva rânduri.

El ar fi fost suspect într-un dosar de falsificare de bani și condamnat într-un altul care viza fapte de proxenetism, potrivit aceleiași surse. În spatele gratiilor, comportamentul acestuia s-ar fi schimbat însă la 180 de grade, el participând la programele educaționale din penitenciar și neavând nici măcar o sancțiune disciplinară. Acestea au fost și motivele pentru care a fost eliberat condiționat înainte de termen.

Citeste si: Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: "A ieșit leopardul la zăpadă"- bzi.ro

Citeste si: Abi Talent, prima fotografie cu iubita lui! Ipostaza incendiară în care au fost surprinși: „V-am zis eu că nu sunt gay” FOTO

Cum a cucerit Abi Talent Youtube-ul

Abi Talent a moștenit tupeul de la tatăl lui pe care însă l-a transpus în mediul online, devenind un adevărat fenomen al Youtube-ului. Puștiul a devenit cel mai important influencer din România, o poziție pe care nu și-a propus-o și nu a părut nici un moment interesat să și-o mențină.

Din contră, Abi a devenit un exemplu de antivedetă care contestă ipocrizia și ironizează prețiozitatea așa-ziselor staruri din showbizul românesc.

Citeste si: Lino Golden i-a dat replică lui Alex Velea, după întregul scandal: ”Se încheie aici”

Rețeta a funcționat de minune, iar Abi Talent a devenit celebru peste noapte, cu milioane de urmăritori pe conturile de socializare și pe Youtube. Tânărul a continuat însă să facă lucrurile în felul lui, apărând și dispărând din mediul online și permițându-și să posteze clipuri care au făcut zeci de milioane de vizonări, după care să le șteargă pur și simplu, fără nici o explicație.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies