Tatăl lui George Burcea, dezvăluire șocantă: „Nu sunt sigur că e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu...”

Tatăl actorului Georgce Burcea are un trecut presărat cu violență și scandaluri. Acum, când fiul lui se află în cea mai mediatizată despărțire a momentului, a făcut dezăluiri șocante.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Tatăl lui George Burcea, dezvăluire șocantă despre soția lui

George Burcea a avut o copilărie traumatizantă, cu un tată violent care a făcut pușcărie după ce și-a înjunghiat mortal amanta. Acum ceva timp, el a declarat că va învăța di greșelile tatălui lui și va avea grijă de familia lui. Soțul Andreei Bălan se află în aceste momente într-un adevărat scandal. După ce s-a aflat că se va despărți de artistă, el a fost prins drogat la volan.

Socrul Andreei Bălan a făcut o declarație șocantă! Pe numele lui, Nelu Burcea, susține că nu este sigur că George este băiatul lui.

Mama lui George l-a înșelat pe Nelu cu doi bărbați

Nelu Burcea a aflat după ce George s-a născut că soția lui l-a înșelat cu doi bărbați.

“Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe TIR, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a declarat Nelu Burcea pentru Impact.

Citeste si: Mămică la 17 ani! Tatăl copilului este un băiat de 13 ani: A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, despre eliminare! "O să mă cer să plec în fiecare săptămână"

Citeste si: Descoperire macabră în Italia. Un român, găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital

Mai mult decât atât, tatăl lui George susține că mama lui a lucrat ca damă de companie în Turcia.

„În Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie. Da, îmi asum tot ceea ce spun pentru că nu mint. George știe foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâția ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta”, a declarat Nelu Burcea pentru sursa citată.

Tatăl lui George Burcea, dezvăluire șocantă despre soția lui

Socrul Andreei Bălan și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit! Dezvăluiri despre tatăl lui George Burcea

Soțul Andreei Bălan a crescut într-o familie în care scandalurile erau la ordinea zilei. Tatăl lui George Burcea a fost un bărbat violent și și-a traumatizat soția și cei patru copii.

Mama actorului a fost rănită grav la cap după o ceartă aprigă cu partenerul de viață. De altfel, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit. (Citeste si: Andreea Balan a anuntat OFICIAL despartirea de George Burcea: ''Nu suntem...'')

Părinții lui George Burcea au divorțat, dar peste ani soțul Andreei Bălan a reluat legătura cu tatăl lui, sperând că vor putea avea o relație normală tată-fiu. Bărbatul a făcut și atunci o criză de nervi și a vrut să-și înjunghie băiatul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate