Paparazzi

Tatal lui Ionut, baietelul omorat de caini in Parcul Tei, conduce un super-bolid! Ce numar de inmatriculare are acesta VIDEO EXCLUSIV

Familia lui Ionut, baietelul care in septembrie 2013 a fost omorat de maidanezi pe un teren din apropierea Parcului Tei, a trecut prin multe in ultimii ani.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dupa moartea lui Ionut, un baietel de doar 4 ani, viata familiei sale s-a schimbat definitiv. Drama i-a afectat pe toti, atat pe parinti, cat si pe fratiorul sau mai mare, care a asistat la intreaga scena de cosmar.

Dupa ani de procese, vinovatii pentru moartea baietelului au platit. Proprietarul terenului si ADP sector 2 au fost gasiti vinovati pentru tragedie si au platit despagubiri de 2,4 milioane euro familiei Anghel.

Probabil ca din banii primiti drept despagubire, Valentin Anghel, tatal lui Ionut, si-a cumparat si bolidul pe care-l are acum si la volanul caruia a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii WOWbiz.ro. Emotionant este faptul ca la numarul de inmatriculare are trecut “YON”, cel mai probabil de la numele micutului sau, Ionut!

Chiar daca procesul pentru despagubiri s-a incheiat, familia Anghel nu a avut parte de liniste. La finalul anului trecut, fostul avocat al familiei Anghel a executat-o silit pentru suma de 120.000 de euro, prevazuta in contract in situatia reusitei dosarului. Avocatul Bogdan Barbuceanu si-a cerut drepturile banesti, desi parintii lui Ionut renuntasera la serviciile sale inainte de castigarea procesului.

Galerie foto 
Setări confidențialitate