Tăvălug în relația Andreea Bălan - Tiberiu Argint! Amândoi sunt șocați de ce s-a întâmplat

Devoalarea relației dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a căzut ca o bombă în lumea showbiz-ului românesc, cei doi fiind surprinși, zilele trecute, la mare, ținându-se de mână și sărutându-se.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu toate acestea, deși nu mai există dubii cu privire la relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, cei doi nu și-au asumat-o, încă, oficial, iar reporterii WOWbiz.ro au aflat motivele din spatele acestei decizii care poate părea bizară.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Ce se petrece de fapt acum între cei doi îndrăgostiți

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE! Ce a apropiat-o pe Andreea Bălan de Tiberiu Argint

Citeste si: Prima declarație a Andreei Bălan, după ce s-a aflat că se iubește cu Tiberiu Argint: „Îmi place...”

Mai exact, susțin sursele noastre, apariția imaginilor în spațiul public cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint în timp ce se sărută au pornit un tăvălug uriaș asupra relației lor. ”Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fist de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice. Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul... Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despr eel, despre familia lui... Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, ne-a spus sursa noastră.

Citeste si: Document explozvi în relația Raluca-Pepe. Nu Oana Zăvoranu a turnat-o, ci altcineva - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

În altă ordine de idei, susțin sursele noastre, Andreea Bălan a încercat să fie cât mai discretă cu relația pe care o are, motiv pentru care nici nu a povestit prea multor oameni despre ce se întâmplă între ea și Tiberiu Argint. ”Din ce am înțeles, nici George nu știa nimic despre relația e care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint”, ne-a mai spus sursa noastră.

 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, relație discretă de câteva săptămâni

De curând, cântăreața a fost surprinsă la mare alături de cel care îi este acum iubit, Tiberiu Argint, cu care s-a afișat pentru prima dată în public și cu toate că ei credeau că nu îi vede nimeni, relația lor a fost descoperită. Îndrăgostiții au petrecut un weekend la mare și au profitat din plin unul de prezența celuilalt, iar imaginile spun tot. Pe pagina de Instagram a lui Tiberiu Argint au apărut mai multe imagini din mini-vacanța petrecută alături de Andreea Bălan la malul mării. Bărbatul a postat pe contul de socializare fotografii de pe plajă, în care nu apare însă și cea care îi este iubită și de care pare să fie foarte îndrăgostit.

Andreea Bălan s-a vindecat după suferința provocată de George Burcea

Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (...) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a spus Andreea Bălan pe vlogul ei.

Mai mult decât atât, când vorbește de George Burcea, Andreea Bălan o face cu zâmbetul pe buze, semn că s-a vindecat de problemele pe care le-a avut în căsnicie. ”Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe... Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează... De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a explicat Andreea Bălan.

 

Andreea Bălan, divorț dificil de George Burcea

Mai mult decât atât, așa cum a și recunoscut Andreea Bălan în vlogul ei, nopțile artistei deveniseră din ce în ce mai grele, iar ea nu se mai odihnea deloc, chiar dacă venea de la cântările pe care le are și susținea show-urile care au făcut-o celebră, pline de dansuri extenuante. Iar când îl ruga să o ajute, din nou supărarea lui era lesne de auzit în toată casa...

Dar, ne-a precizat sursa noastră, durerea și șocul că nu mai poate să se bucure de ideea de a avea un soț a Andreei Bălan a apărut abia în decembrie. ”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspundea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea Bălan a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie... iar de atunci, din rău în mai rău...”, ne-a mai spus sursa noastră despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Lovitura SUPREMĂ pentru Klaus Iohannis! A venit chiar când NU se aștepta sub nicio formă

Horoscop joi, 26 noiembrie. Nativii din zodia Gemeni au nevoie de o pauză, iar Fecioarele rămân alături de cei iubiți orice s-ar întâmpla

Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A cerut să fie dus la...

Doliu național în Argentina după moartea lui Maradona! Anunțul dureros al președintelui: „Sunt devastat!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies