Vedete

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au recunoscut că nu îşi mai doresc încă un copil: "Nu m-aş hazarda şi la al treilea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au recunoscut că nu îşi mai doresc încă un copil: "Nu m-aş hazarda şi la al treilea"icon photo
 
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc să devină din nou părinţi, în luna martie a anului viitor. Aceştia sunt în culmea fericirii şi abia aşteaptă să vină pe lume cea de-a doua fiică.
 
Chiar şi aşa, Tavi susţine că nu şi-ar dori şi cel de-al treilea copil. 
 
"Să nu exagerăm cu încă un copil. Nu m-aş hazarda la al treilea. Bonă încă nu am găsit, nu prea am căutat, dar ne trebuie un ajutor, cu două fete va fi şi mai greu", a declarat Tavi Clonda.
 
 
"Voi fi între trei fetiţe, că şi mami e tot o fetiţă, rămânem copii în sufletul nostru. Privesc partea bună, sunt răsfăţatul casei, singurul prinţ între atâtea prinţese. Dar e şi o responsabilitate: trebuie să am grijă de ele, să le ocrotesc, să le păzesc. Deocamdată, e destul de greu cu Victoria. De vreo două săptămâni e ceva mai uşor, de când merge. Acum însă, trebuie acum să fiu atent ce bagă în gură. Sunt sentimente noi pentru mine, sper să fac faţă.", a mai spus Tavi Clonda.
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune