Tavi Colen se judecă cu Primăria Capitalei pentru zeci de mii de euro! Fostul Talisman s-a trezit cu o factură uriașă pentru un teren! EXCLUSIV

Tavo Colen se judecă de 4 ani cu Primăria Capitalei din cauza unui teren concesionat pentru care instituția îi cere zeci de mii de euro.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Tavi Colen, pe numele lui real Călugăru Silviu Octavian, se judecă din 2017 cu Primăria Capitalei, care încearcă să obțină de la artist zeci de mii de euro pentru concesionarea unui teren din sectorul 4.

Tavi Colen susține că e la zi cu toate taxele și a denunțat contractul pentru clauze abuzive.

Primăria Capitalei a ajuns să-i ceară 110.000 de euro lui Tavi Colen

Potrivit informațiilor de la dosar, Tavi Colen a semnat un contract de concesiune cu Primăria Capitalei în aprilie 2008, pentru o redevență de 2.154 de euro pe an plus TVA. Deși susține că a plătit regulat, fostul lider al trupei Talisman s-a trezit cu o factură de peste 50.000 de euro în 2015. Diferența venea de la faptul că respctivul contract prevedea penalități de 0,5% pe zi în cazul unor întârzieri, iar la respectiva sumă se aplica din nou TVA. Iar lucrurile nu s-au oprit aici: în 2018, suma crescuse la aproape 93.000 de euro, iar anul trecut, datoria depășise 110.000 euro.

Tavi Colen
Tavi Colen se judecă cu Primăria Capitalei

Citeste si: Tavi Colen, acuzat că ar fi abuzat-o pe Minodora în tinerețe. Primele reacții ale celor doi artiști: ”Am făcut împreună...”

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Cele două părți au ajuns în justiție, iar în prezent există mai multe dosare pe rol, deschise atât de Călugăru Silviu Octavian cât și de Primăria Municipiului București. În primă fază, instanța a constatat prescrierea unor datorii, pe motiv că instituția a solicitat mult prea târziu achitarea lor (s-a deschis acțiune în 2017 pentru datorii din perioada 2009-2014).

Suma care i-a rămas de achitat lui Colen a rămas la aproximativ 50.000 de euro. Din această sumă, doar 9.000 de euro o reprezintă redevența propriuzisă pentru concesiunea terenului, restul fiind dobânzi, penalități și TVA.

A făcut o avere pe vremea trupei Talisman

Interpretul a atacat cu apel hotărârea instanței și a cerut anularea actului juridic, pe motiv că are clauze abuzive.

Citeste si: Tavi Colen, motivul halucinant pentru care trupa Talisman s-a destrămat! Arată cu degetul spre fosta soție a lui Alin Oprea, colegul de trupă: "Aveam momente când Larisa îmi..."

Cazul lui Tavi Colen amintește oarecum de situația Mioarei Roman, care a refuzat să părăsească locuința de protocol a fostului ei soț, Petre Roman, și s-a trezit cu datorii de sute de mii de euro la RA-APPS, după ce chiria imobilului a crescut de mai multe ori iar femeia a fost pusă să plătească penalități uriașe.   

Tavi Colen
Tavi Colen, un rocker de 54 de ani

Tavi Colen are 54 de ani și este fost membru al legendarei trupe Talisman, care făcea ravagii în anii 90 cu baladele ei rock. S-a spus despre Tavi că în acea perioadă a făcut avere de un milion de dolari, bani pe care i-a investit în mai multe poprietăți. Cu un deceniu în urmă, el a vândut tot ce avea și a investit toți banii în construcția unui imobil pe un teren situat în zona Dealul Mitropoliei. Colen ar fi încercat să construiască aici și un hotel cu 4 etaje, însă a abandonat proiectul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tavi Colen, motivul halucinant pentru care trupa Talisman s-a destrămat! Arată cu degetul spre fosta soție a lui Alin Oprea, colegul de trupă: "Aveam momente când Larisa...

Tavi Colen și Emma, iubita cu 20 de ani mai tânără ca el, își spun adio? "Dragostea vine, pleacă..."

Tavi Colen, in lacrimi! La doar cateva zile de la moartea tatalui, el a urcat pe scena si a plans la una dintre melodiile dedicate parintilor

Veștile sunt bune! Acesti nativi va avea parte de surprize

Schimbare totală pentru certificatul verde! Anunțul făcut în direct la Antena 3. ESTE BOMBA SERII

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bucurie fără margini în showbiz-ul românesc. Vedeta noastră devine iar părinte. Mesajul care topește inimile tuturor

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies