Te ajută sau nu băile lungi la pierderea kilogramelor în plus? Ce spun cercetătorii

Foarte multe persoane adoră să stea cu ”orele” în baie, dar oare este benefic? Ce spun cercetătorii!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În prezent, de când era digitală a luat amploare, din ce în ce mai multe persoane preferă să își ”piardă” timpul în baia din locuința proprie. Nu doar pentru ca femeile să se machieze sau să se aranjeze, ci și pentru faptul că bărbații stau pe gadgeturi și pierd noțiunea timpului.

În cazul acesta, trebuie să reamintim faptul că nici băile lungi și fierbinți nu sunt excluse din acest ”plan”, deoarece femeile preferă să stea mai mult în apa fierbinte, pentru a se relaxa, față de bărbați. Dar, din punct de vedere medical, este bine sau nu să facem acest lucru în continuare? Iată ce spun cercetătorii!

Citeste si: Un tânăr din Botoșani a rămas fără patru degete în timp ce pregătea aluat!

Citeste si: Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 16 ani a avut un sfârșit tragic

Citeste si: Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!

Chiar dacă te simți mai relaxat și degajat, nu trebuie să uiți că acest lucru este benefic pentru sănătate. Oamenii de știință au făcut un studiu interesant: au ales 14 persoane, dintre care o parte au alergat o oră pe bicicletă, iar restul au stat o oră în apa fierbinte. Rezultatul e spectaculos: în ambele cazuri, oamenii au reușit să piardă calorii!

Mai mult decât atât, să nu uităm faptul că băile fierbinți și regulate te ajută la scăderea nivelului presiunii sanguine.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: