Telefonul Luizei Melencu, din nou activ! Ce mesaj a primit mama adolescentei

Mama Luizei Melencu a anunțat că telefonyul Luizei a fost din nou activ.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Telefonul Luizei Melencu, din nou activ


In articol:

Mama Luizei Melencu a afirmat, duminică, într-o intervenţie la Antena 3, că telefonul Luizei a fost din nou activ în urmă cu o seară. Ea mai spune că telefonul a fost localizat în Arad, acolo unde locuieşte şi unul din băieţii lui Gheorghe Dincă.

„Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: ‘Acum pot fi contactată. Sunt disponibilă. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată. Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic”, a declarat Monica Melencu extrem de afectată de situație.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, declarații șocante după ce a fost externat: „Oasele au fost plantate”

Citeste si: Gheorghe Dincă ar refuza contactul cu familia sa! De ce se tem angajații penitenciarului

Citeste si: ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării

Mama Luizei a declarat că, de fiecare dată când a primit aceste mesaje, a mers la anchetatori ca să le investigheze, însă nu a primit niciun răspuns din partea oamenilor legii.

Doar o dată am făcut treaba asta? Am fost în Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar răspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul. De fiecare dată când am primit astfel de mesaje am fost în preajma organelor legii. Dar răspunsuri… zero!”, a mai precizat mama Luizei.

 

ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării


Monica Melencu a fost internată în spital timp de o zi și supusă unor investigații, înclusiv psihiatrice.

Momente grele pentru Monica Melencu. Femeia care și-a pierdut copila de mai bine de cinci luni este, acum, pusă la zid și de autorități! Drept dovadă, săptămâna trecută a fost informată că va fi amendată cu 5000 de lei, întrucât, s-ar fi sustras recoltării de noi probe ADN.

Drept dovadă, vineri, jandarmii care au mers să îi pună în mână mamei Luizei Melencu un mandat de aducere la DIICOT pentru obținirea acestor probe au avut parte de un adevărat scandal în fața casei femeii. După discuții dure și lacrimi, acesteia i s-a făcut rău și a fost dusă cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a stat internată până sâmbătă de dimineață.

"Pacienta a fost eliberată la domiciliu, durerile precordiale au cedat în cursul nopţii, iar analizele în departamentul de urgenţă au prezentat valori normale, astfel că nu mai exista vreun risc de stări de rău în cazul ei", a spus Cristina Geormăneanu, reprezentantul spitalului din Craiova.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate