Telenovela Vulpița și Viorel s-a terminat! Mesajul Mirelei Vaida înainte de plecare: „Am crezut că vă veți schimba viața. Faceți ce vreți!”

Telenovela care a pus pe jar o țară întreagă a ajuns la final! Iată ce i-a spus Mirela Vaida Vulpiței, în ultima ei apariție la tv.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Vulpița și Viorel au ajuns un adevărat fenomen național care a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni. Cei doi s-au certat, s-au împăcat, au avut parte de multe peripeții și într-un final au ales să meargă pe drumuri separte. Astăzi, 15 iulie, Mirela Vaida a anunțat că emisiunile despre Vulpița s-au terminat, ea făcându-și apariția în emisiune pentru ultima oară direct de la Blăgești.

Citeste si:  Andreea Mantea, rugată de fani să nu renunțe la emisiunea Puterea dragostei! Care a fost reacția vedetei

Telenovela Vulpița și Viorel s-a terminat! Ce mesaj le-a transmis Mirela Vaida celor doi

Veronica a ales să plece în satul natal unde va începe o viață nouă, iar Viorel a rămas la București în căutarea unui loc de muncă. Mai mult, el spune că vrea să facă școala de șoferi.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriere

Citeste si: Rafaelo, bătut de o femeie?! Ce s-a întâmplat la o petrecere de la munte cu favoritul Vulpiței, în urmă cu câteva zile! ”Totul a pornit de la o joacă, a fost...o glumă mai mult”

Înainte ca cei doi să iasă din emisie, Mirela Vaida i-a transmis un mesaj tranșant Vulpiței, care a declarat că nu vrea să mai aibă de-a face cu Viorel.

fara descriere

Citeste si: Ce face Jador în timpul pandemiei de coronavirus?

„Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n.r Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă!

Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a anunțat Mirela Vaida spre finalul emisiunii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate