Temutul Bebino a devenit coleg de penitenciar cu Gheorghe Dincă! Liderul sportivilor, mutat la Craiova din motive de siguranță! EXCLUSIV

Temutul Bebino, lider al clanului sportivilor din București, a devenit coleg de penitenciar cu Gheorghe Dincă.

Bebino

Bebino a fost mutat la penitenciarul din Craiova

Autor: Radu Constantin

In articol:

Bebino, unul dintre liderii clanului sportivilor din sectorul 4, a fost mutat la Penitenciarul Craiova, acolo unde-și va petrece următoarea perioadă. Bebino este arestat preventiv, fiind acuzat că a amenințat un martor pentru ca acesta să ofere o mărturie care să-l avantajeze într-un dosar de tentativă de omor.

Bebino, mutat la penitenciarul din Craiova

Marius Alecu, pe numele lui real, a devenit coleg de penitenciar cu celebrul Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru omor în celebrul dosar Caracal. Este însă puțin probabil ca cei doi să ajungă să interacționeze prea mult. Marius Csampar, fost condamnat pe viață pentru 6 crime, eliberat recent, a dezvăluit că Dincă stă singur în celulă și este păzit 24 de ore pe zi de gardieni pentru ca acesta să nu cumva să fie atacat de ceilalți deținuți care au aflat de faptele pe care acesta le-ar fi comis.

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă este păzit non-stop de gardieni

Citeste si: Interlopul Bebino, săltat în pijamale de mascați! În ce dosar este cercetat

Citeste si: Doctorii avertizează: nu luați niciodată aceste pastile dacă ați băut cafea sau alcool- bzi.ro

Nu este un lucru ieșit din comun ca deținuții să fie mutați de la un penitenciar la altul.

Acest lucru se întâmplă tocmai pentru a se împiedica formarea unor grupări în interiorul închisorilor, care să-și manifeste puterea și influența aspura celor care nu fac parte din acestea.

Inițial, Bebino a fost dus la Rahova, unde era și măcelarul lui

În cazul lui Bebino, a existat și un alt motiv destul de bine întemeiat. Interlopul a fost dus, în primă fază, la Rahova, însă aici se afla și rivalul lui, Cezar Petcu, alias Joe, nimeni altul decât cel care l-a măcelărit pe șeful sportivilor, într-o

încăierare care a avut loc la începutul anului trecut. Joe este judecat pentru tentativă de omor asupra lui Bebino, iar Bebino tot de tentativă de omor asupra lui Împușcatu, un alt personaj din anturajul lui Joe, care a participat la atac.

Pentru a evita escaladarea situației, în paralel cu mutarea lui Bebino la Craiova, s-a luat și măsura mutării lui Joe la Penitenciarul din Giurgiu. Atât unul cât și celălalt au cerut să fie lăsați să plece acasă, însă până acum, fără succes.

Joe s-a plâns chiar că suferă de mai multe boli care-l fac incompatibil cu traiul din penitenciar, însă nu a putut să-și probeze afirmațiile printr-o fișă medicală pe care ar putea s-o obțină de la comisia medicală din cadrul închisorii.

Citeste si: ”Măcelarul lui Bebino” se plânge că are ”probleme neuronale, cardiace și digestive” și că trebuie lăsat în libertate! Joe nu a prezentat nici un act medical care să ateste că e bolnav! EXCLUSIV

Cezar Petcu este condamnat la 6 ani și 8 luni pentru tentativă de omor asupra lui Bebino, însă a făcut apel la această decizie. În același doar, Bebino a fost achitat de prima instanță, însă în cazul lui, procuorii au fost cei care au făcut apel.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Măcelarul lui Bebino”, pedepsit că s-a postat pe TikTok fumând trabuc în celulă! Ce măsuri au luat șefii închisorii după episodul ”cât am cuțit, tai și roboți”! EXCLUSIV

”Măcelarul” lui Bebino, incident violent în închisoare! Cezar Petcu, înțepat cu un cuțit de un alt deținut! EXCLUSIV

Cum a fost pedepsit agresorul lui Bebino, în închisoare! Clipe grele pentru Mohamed, complicele lui Joe! Dezvăluiri exclusive

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Nu va mai fi președinte! Lovitură cumplită pentru Florin Cîțu. Cine îi ia locul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies